Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Brow Wax Bar breidt uit met tweede filiaal

-

Zes jaar na de opening van haar eerste Brow Wax Bar op het Zuid in Antwerpen heeft Naomi De Vries een tweede filiaal in Edegem geopend. “Ik beland in een gezellige gemeente tussen twee grote steden.”

Door zich te specialise­ren in behandelin­gen voor mooi gevormde wenkbrauwe­n en gladde benen en oksels kon Naomi in 2016 een uniek concept in Antwerpen opstarten. “Waar mensen tot tien jaar geleden verschille­nde behandelin­gen lieten doen op één locatie is het nu veel belangrijk­er geworden om gespeciali­seerd te zijn in wat je aanbiedt. Daar heb ik sinds de start met Brow Wax Bar op gemikt”, vertelt ze.

Haar aanpak loonde, want een uitbreidin­g van de zaak drong zich stilaan op. “Wij werken alleen op afspraak. Onze agenda in Antwerpen is doorlopend gevuld en de wachttijde­n werden te lang. We hadden er ons plafond bereikt.”

In Edegem bevindt Brow Wax Bar zich aan de Hovestraat 24. “Ik wilde in de provincie Antwerpen blijven omdat de klanten het belangrijk vinden dat de zaakvoerst­er aanwezig is. Met Edegem zitten we in een gezellig gemeente tussen de twee grote steden Antwerpen en Mechelen. Veel van onze klanten maakten overigens al geregeld de verplaatsi­ng naar Antwerpen vanuit Edegem, Hove, Wilrijk of Boechout. Zij kunnen nu ook dichter bij huis terecht.”

Met de uitbreidin­g van Brow Wax Bar is het team van Naomi overigens van vier naar vijf medewerker­s gegroeid. Zij bieden behandelin­gen zoals browshapin­g, powderbrow­s, lichaams- en laserontha­ring aan.

Door de verregaand­e specialise­ring, moeten de gasten een bezoek aan Brow Wax Bar als een belevenis ervaren. “Tijdens een browshapin­g bijvoorbee­ld gaan wij de vorm van de wenkbrauwe­n bepalen die het beste bij de gelaatsvor­m past. Door haren die buiten de vorm staan weg te halen met wax, blijft het resultaat vier weken overeind. Voor mensen die lichte haren hebben, kan er ook geverfd worden rekening houdend met de haarkleur. Een behandelin­g bij ons wordt zo een hele belevenis. We bieden buiten een koffie ook onze eigen waterflesj­es aan en hopen dat de moderne stijl van het interieur de rust en luxe uitstraalt die we allemaal verdienen tijdens deze momenten van me-time.”

Om de Edegemnare­n kennis te laten maken met het concept houdt Naomi op zondag 19 juni een Experience Day. “Voor de eerste maal werken we zonder afspraak. Iedereen kan tussen 10 en 13u langskomen voor advies of om enkele behandelin­gen te proberen.”

 ?? FOTO KAAT COPPENS ?? Naomi is naast Antwerpen nu ook in Edegem actief.
FOTO KAAT COPPENS Naomi is naast Antwerpen nu ook in Edegem actief.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium