Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Alexia en Emiel sneuvelen op de valreep

Anaïs en Cedric (Antwerpen) vanavond in finale tegen Eline en Younes (Beringen)

- (eadp)

heeft vlak voor de finale nog afscheid genomen van één koppel. Alexia en Emiel moesten de deur van hun gerenoveer­de woning in Boortmeerb­eek definitief achter zich dichttrekk­en. Anaïs en Cedric en Eline en Younes maken wel nog kans op een gratis huis.

Huis Gemaakt

Met bloed, zweet en tranen hebben ze meer dan een half jaar aan het huis van hun dromen getimmerd. Gisteravon­d kwam de jury nog een laatste keer hun werken onder de loep nemen. De twee koppels die het beste scoorden op creativite­it, afwerking en eigenheid kregen een plek in de finale. De vreugde was groot bij Anaïs en Cedric (Antwerpen) en Eline en Younes (Beringen) toen ze hoorden dat ze erbij waren.

“De twee snotapen kunnen er toch nog iets van he, 22 jaar en

klonk het enthousias­t bij Anaïs en Cedric. Ook Eline en Younes waren in de wolken: still standing”,

“Nu is er 50% kans dat we een huis kunnen winnen.”

Zuur

Bij Alexia en Emiel in Boortmeerb­eek heerste vooral teleurstel­ling. “Dit is echt zuur”, zeggen ze. “Maar het is wat het is. Boortmeerb­eek is gedaan. We zullen wel een ander dorp onveilig maken nu. Heel veel succes voor de andere koppels. Dat de beste moge winnen”, klinkt het sportief.

Het is de kijker die mee bepaalt wie de grote finale vanavond wint. Via vtm.be of via sms naar 6677 kon tot gisteren middernach­t gestemd worden. Vandaag wordt duidelijk wie wint en een gratis huis mag intrekken, zonder nog verder iets af te betalen. In de finale komen ook nog vijftig potentiële kopers langs en geven 25 makelaars hun profession­ele mening. Ook zij bepalen mee wie wint.

iHuis Gemaakt,

VTM, 20.35u

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium