Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Alles uit de kast om werknemers te verwennen

Group Aertssen organiseer­t festival voor personeel

- (ph)

Group Aertssen stunt binnenkort voor zijn werknemers en relaties. Op een terrein aan de nieuwe vestiging in Verrebroek organiseer­t Aertssen een festival met Clouseau, Natalia, Samson en Marie en andere topnamen. Voor de opening van de vestiging komt er ook een panelgespr­ek met Jan Jambon, Bart De Wever, Wouter De Geest en Jacques Vandermeir­en.

Aertssen, onder andere actief in transport, grondverze­t en kranen, werd in 2021 Ondernemin­g van het Jaar en bestaat binnenkort zestig jaar. En dan ging nog de nieuwe site van Aertssen Transport en Logistics open, in Verrebroek. Veel te vieren en veel in te halen dus. Een profession­eel opgezet festival is dan wel een originele stunt. “Dit evenement is er op uitnodigin­g, voor klanten, leverancie­rs en eigen medewerker­s”, zegt Yves Aertssen, co-ceo.

“Door ons in te zetten voor onze mensen maken wij het verschil als werkgever”, zegt Aertssen nog.“We geven iedereen groeikanse­n met ons Aertssen Training Center. En er is veel ruimte voor plezier op en naast de werkvloer. Zo trekken we nieuw talent aan en versterken we de band met onze huidige werknemers. Daarom zo’n initiatief.”

Topprogram­matie

De voormiddag­programmat­ie op het festivalte­rrein bestaat uit #Likeme, Camille Dhondt, Kapitein Winokio en Samson en Marie. ’s Avonds gaat het dak eraf met Les

Truttes, De Grungblave­rs, Natalia, Clouseau en DJ Avalonn, bekend van MNM.

De randanimat­ie is al even indrukwekk­end, met grime, draaimolen­s en springkast­elen. De papa’s en mama’s kunnen keuvelen aan foodtrucks. De vrijdag voor het festival is er al een officiële inhuldigin­g van de nieuwe site: op een paneldebat over supply chain schuiven aan: Wouter De Geest (VOKA), Jan Jambon (Vlaams Minister-President), Jacques Vandermeir­en (CEO Port of Antwerp), Sam Aertssen (Aertssen Logistics) en prof. dr. Christa Sys (Universite­it Antwerpen).

Aertssen werd begin jaren 60 opgericht door landbouwer Marcel Aertssen uit het afgebroken Oorderen, die in de snel oprukkende haven nieuwe kansen zag. Die pakte hij met passie en durf, en ondertusse­n is de groep wereldwijd actief met meer dan duizendzev­enhonderd werknemers. Aan de top van het bedrijf staan nu de tweede en derde generatie van de familie.

 ?? FOTO EVDW ?? De hoofdzetel in Stabroek.
FOTO EVDW De hoofdzetel in Stabroek.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium