Gazet van Antwerpen Stad en Rand

CANARY PETE

-

Met dank aan Brugge

Antwerp speelt zondag kampioen met dank aan Club Brugge dat ervoor gezorgd heeft dat Genk nu ook moet winnen om een kansje op de titel te hebben. En Genk ligt Antwerp wel.

EDDY LEYSEN, TURNHOUT

Eigen schuld

Trouwe Antwerpfan, maar kans verkeken vrees ik. Eigen schuld trouwens. Wie zakt er tegen een onmachtig Union die met 10 staan nu zover terug… Dit snap ik niet. JAAK GOOSSENS, OOSTMALLE

Discutabel­e situaties

Ik hoop het, maar ze zullen het zelf helemaal moeten afmaken en ik vrees er wat voor. Ik heb al lang het gevoel dat men in ons landje het hen ook niet gunt… Veel discutabel­e situaties, al heel lang!

KRIS CLAESSENS, EKEREN

Droevig

Ik hoop het, maar denk het niet. Misschien zoals het stadion: 50% fantastisc­h en 50% afzichteli­jk. Het duurt allemaal veel te lang (titel en stadion). Straks van Bommel weg en het geduld van Gheysens op. Vrees dat momentum voor de volgende jaren weg is zoals waarschijn­lijk ook het CL-ticket. Droevig, was gewoonweg blijven voetballen afgelopen zondag.

KURT ALEN, BRASSCHAAT

Winst is nodig

Denk het niet, maar hoop het wel. Winst is nodig vermits Brugge sowieso verliest in Union. Brugge hoort absoluut niet thuis in POI en hebben amper weerwerk geboden aan Genk en Union.

MARC VINCK, MERKSEM

Vooral niet gelijkspel­en

Ofwel blijven we negatief en bang, ofwel zijn we krijgers. Een tweede plaats is onaantrekk­elijk gezien er geen vangnet is. Dus beter worden we derde of eerste. In Genk geen controlevo­etbal meer, maar Vlaamse kermis. We hebben echt niets aan een gelijkspel, gewoon winnen of verliezen. En vooral niet gelijkspel­en. Dus alles in de aanval, met frisse gasten. Dus niet met Yussuf en Kerk.

GUY DE KLERK WOLTERS,

DESTELBERG­EN

Voetballen­d onvoldoend­e

Antwerp wordt geen kampioen omdat het voetballen­d en technisch vermogen onvoldoend­e brengt. Zijn al te dikwijls met veel geluk aan een overwinnin­g geraakt.

FLORY CLEMENT, KALMTHOUT

Union heeft beste papieren

Als Antwerpsup­porter vrees ik ervoor dat ze kampioen gaan spelen. Union heeft de beste papieren. Brugge zal niet veel meer ondernemen.

STEFAN RAYMAKERS,

Union verdient titel

Hopelijk niet. Union verdient de titel. YVES ROOVERS, AUBEL

Moeilijk gaat ook

Het

wordt

HULDENBERG

ongetwijfe­ld

moeilijk, maar moeilijk gaat ook. Alleen hopen dat Club Brugge het eerlijk speelt. Er is in Brugge meer sympathie voor Union of Genk en Geraerts heeft in Brugge een verleden.

LEO GOOSSENS, MERKSEM

 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium