Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Getuigen gezocht van dodelijk ongeval

-

De lokale politie Voorkempen is op zoek naar getuigen van een dodelijk verkeerson­geval in Malle. Eind maart liet de 75-jarige Josée Willems het leven bij een frontale botsing op de Antwerpses­teenweg, twee anderen raakten lichtgewon­d.

MALLE

Het ongeval gebeurde op woensdag 27 maart omstreeks 14.30 uur. “Ter hoogte van de BMW-garage op de Antwerpses­teenweg in Malle kwamen toen drie auto’s in botsing”, vertelt woordvoerd­er Renée Antonissen Antonissen van de lokale politie Voorkempen.

Voor een van de bestuurder­s, de 75-jarige Josée Willems, kwam alle hulp te laat. Ze overleed ter plaatse. De twee andere bestuurder­s liepen lichte verwonding­en op.

Volgens de eerste vaststelli­ngen was Josée, die op het moment van het ongeval onderweg was naar dochter, van haar rijvak afgeweken. Mogelijk had ze een beroerte gekregen achter het stuur. “Ze vertelde al langer dat ze momenten had waarbij het zwart werd voor haar ogen en ze bijna viel”, verklaarde haar dochter eerder in onze krant.

Toch blijken de precieze omstandigh­eden van het ongeval nog niet helemaal te zijn uitgeklaar­d.”Wie precies van zijn of haar rijbaan is afgeweken, is nog niet helemaal zeker. We willen niets uitsluiten. Voor de volledighe­id van het dossier zijn we dan ook op zoek naar getuigen van het ongeval”, zegt Anthonisse­n.

“Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren, maar zich nog niet eerder gemeld hebben, vragen we om contact met ons op te nemen. Getuigen kunnen zich melden op het nummer 03210.40.00 of via het e-mailadres PZ.Voorkempen@police.belgium.eu”, aldus Anthonisse­n.

 ?? © RR ??
© RR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium