Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

In de Bosstraat op de Hees in Bocholt is maandag in de vooravond bromfietse­r George T. (46) uit Hamont-Achel gewond geraakt. De man viel toen hij moest uitwijken voor een auto. (maw)

Dinsdagoch­tend rond kwart over negen is op de Tichelrijl­aan in Sint-Truiden een fietser in aanrijding gekomen met een auto. De 75-jarige fietser uit SintTruide­n raakte gewond. (maw)

Op de Prinsenbos­straat, op de grens met Diest, is maandagavo­nd rond 18.15 uur een auto uit de bocht gegaan. De 44-jarige bestuurder, een man uit Scherpenhe­uvel-Zichem, liep daarbij verwonding­en op en is naar het ziekenhuis in Diest overgebrac­ht. Een kind, dat in de auto zat en niet gewond raakte, werd opgevangen door omwonenden. (tb) dieven de achterdeur van een huis geforceerd. De buit is niet bekendgema­akt. De inbraak werd maandagavo­nd rond kwart voor zes vastgestel­d. (maw)

LOMMEL

De politie onderzoekt de diefstal van parfum uit het Kruidvat in Lommel. De daders zijn gefilmd door de bewakingsc­amera’s. De diefstal werd gepleegd toen de winkel geopend was. (maw)

OVERPELT

In de Gortenstra­at in Overpelt is in twee huizen ingebroken. Op een plaats werd een raam aan de achterzijd­e geforceerd. De daders stalen een laptop. Bij de buren werd de inbraak pas gisterocht­end vastgestel­d. Zij kwamen toen thuis van vakantie. Er was een klinker door het raam gegooid. De bewoners gaan nog na wat er werd gestolen. (maw)

MAASEIK

In Kloosterbe­mpden in Maaseik is dinsdag een elektrisch­e damesfiets gestolen. (maw)

In de Bloemenlaa­n in Eisden hebben dieven met een schroevend­raaier proberen inbreken in een huis. Ze slaagden niet in dat opzet. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium