Het Belang van Limburg

“Ik til er niet

-

Fellaini eerst op stap tot 5.30u ‘s morgens, dan naar Wimots maakt zich niet al te druk over het uitstapje van Evertonved­ette Marouane Fellaini laat van zich spreken de jongste tijd. Vorig weekeinde scoorde hij nog twee keer voor Everton tegen Aston Villa. Maar ook naast het terrein is de Rode Duivel niet onbesproke­n. Zo werd hij afgelopen maandag om 5.30 uur ’s ochtends uit discotheek Carré in Willebroek gezwierd, waar hij met vrienden en familie op stap was, na een verhitte discussie.

Zes en een half uur later moest Fellaini zich bij de Rode Duivels melden. Trainen deed hij maandag niet, de ex-Rouche was geblesseer­d aan de heup.

ONTSPANNIN­G

Marc Wilmots maakt zich niet al te druk over het uitstapje van zijn internatio­nal. “Marouane maakte mooie goals tegen Aston Villa, daarna heeft hij het vliegtuig naar België genomen en wat ontspannin­g gezocht met zijn vader en familie, dus daar til ik niet zo zwaar aan”, aldus de bondscoach.

“Wat hij privé doet, is niet mijn zaak. Alle spelers moesten zich om 14 uur in hotel Crowne Plaza melden, Fellaini was op tijd aanwezig”, aldus Wilmots. “Dat hij niet trainde, had zijn redenen. Hij was écht geblesseer­d, ik heb het zelf gezien en de dokters hebben het bevestigd.”

INDIVIDUEE­L

Gisteren trainde Fellaini individuee­l. Hij liep eerst enkele rondjes met fysiek trainer Eric Roux en werd daarna onder handen genomen door Lieven Maesschalc­k. Of hij in staat is om tegen Slovakije te starten, wordt pas vanavond beslist.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium