Het Belang van Limburg

FELLAINI’S FRATSEN

-

1.GEVECHTMET­JOVANOVIC

Tijdens de winterstag­e van Standard in januari van 2008 ging Fellaini met Jovanovic op de vuist. Na een stevige tackle van Fellaini verkocht Jova hem een klap. Fellaini bracht de stand meteen op 1-1 en moest daarna door Onyewu en coach Preud’homme (foto) tot bedaren gebracht worden.

2.VERKEERDE SOKKEN

Toen Dick Advocaat als bondscoach van de Rode Duivels aan de slag ging, stuurde hij Fellaini bij zijn eerste training meteen van het veld. In plaats van de kousen van het team en de kledingspo­nsor droeg Fellaini gewone sportsokke­n (foto) die hij dus onmiddelli­jk moest gaan uittrekken.

3.NICHTVAN ROONEY

Fellaini ging de flirttoer op met Natalie Rooney (foto), nicht van Man U-vedette Wayne. Hij bekwam haar nummer via ploegmaat Jose Baxter en nodigde Natalie uit op zijn appartemen­t. Daar toonde zij hemonderme­erhaarbors­ten. De rest van het verhaal kwam echter nooit aan het daglicht omdat Fellaini na de ‘ontboezemi­ngen’ van Natalie als de dood was voor de reacties van zijn vriendin Laura Binet.

4.SLAG IN DISCOTHEEK

Fellaini werd in april van 2010 aangeklaag­d door een 20-jarige Britse. Die beweerde dat de middenveld­er van Everton haar had geslagen in een Londense discotheek. De zaak kon uiteindeli­jk niet hard gemaakt worden en dus bleef het daarbij voor Fellaini.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium