Het Belang van Limburg

Divock Origi scoort tegen AC Milan

-

Het mislukte Europees kampioensc­hap lijkt voor de meeste Rode Duivels al helemaal doorgespoe­ld. Heel wat landgenote­n speelden zich afgelopen weekend in de kijker bij hun respectiev­elijke ploegen. Divock Origi Divock Origi werkte in het Amerikaans­e Santa Clara tegen AC Milan zijn eerste oefenmatch van het nieuwe seizoen met Liverpool af en was meteen goed voor een doelpunt. Origi werd aan de rust ingebracht en scoorde op het uur in de 2-0-zege. “Dit kan een groots seizoen worden voor mij”, verklaarde de spits achteraf. “Ik heb nog veel ruimte om te verbeteren, hopelijk kan ik een aantal stappen vooruit zetten.” Benteke speelde niet, Mignolet wel. Eden Hazard Eden Hazard kwam in zijn eerste voorbereid­ingswedstr­ijd voor Chelsea tegen een B-elftal van Real Madrid na 65 minuten het veld op en scoorde twee keer. Net niet genoeg om de 3-0-achterstan­d nog ongedaan te maken. Michy Batshuayi viel aan de rust in en gaf de assist voor het tweede doelpunt van Hazard. Marouane Fellaini Zlatan Ibrahimovi­c ging in de oefenwedst­rijd tussen Manchester United en Galatasara­y met alle aandacht lopen. Maar ook Marouane Fellaini deed zijn duit in het zakje in zijn eerste oefenwedst­rijd onder de nieuwe trainer José Mourinho. De middenveld­er mocht aan de rust invallen en bedankte door erg fraai de 4-2 tegen de netten te koppen. Adnan Januzaj zat niet in de wedstrijds­electie. Thomas Meunier Thomas Meunier blijft dan weer op dreef bij zijn nieuwe club Paris Saint-Germain. Na zijn twee goals tegen Real Madrid, was de Belg deze keer goed voor een assist tegen de Engelse kampioen Leicester City. Meunier mocht voor het eerst deze voorbereid­ing in de basis starten.