Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

HASSELT

Onbekenden gingen in de Burgemeest­er Bollenstra­at in Hasselt aan de haal met een wagen die op de openbare weg geparkeerd stond. Dat gebeurde zaterdag en werd om 13 uur gemeld. (ppn) Inbrekers sloegen zaterdag toe op de Grote Baan in Kuringen. Bewoners van een huis stelden om 15.20 uur vast dat onbekenden waren binnengedr­ongen. Het is nog niet duidelijk of ze ook iets konden stelen. (ppn)

HEUSDEN-ZOLDER

Onbekenden pleegden een inbraak in de Halstraat in Heusden. Die melding kwam zaterdag om 19.50 uur bij de politie binnen. Of de daders iets buitmaakte­n is niet bekend. (ppn)

LOMMEL

Een bewoner meldde zondag rond 3.20 uur een woninginbr­aak in Lommel-Dorp. Het feit werd bij de politie gemeld. De daders waren niet meer aanwezig. (ppn)

RIEMST

De lokale politie kreeg zaterdag om 8.10 uur een melding van een inbraak in de Heukelomme­rweg in Vroenhoven. De bewoners stelden de inbraak vast. De buit is niet bekend. (ppn) Ook op de Dries in Zichen werd zaterdag een inbraak gemeld. Dat gebeurde om 23.45 uur. Het is niet duidelijk of de inbrekers iets meenamen. (ppn)

WELLEN

Dieven braken zaterdag een veranda van een huis in de Zonneveldw­eg in Wellen open. Dat werd om 22.20 uur vastgestel­d. De daders doorzochte­n alle vertrekken van het huis en namen een kluis, een camera en een onbekende hoeveelhei­d kleingeld mee. (ppn)

ZONHOVEN

Inbrekers sloegen hun slag op de Genkerbaan in Zonhoven. Ze forceerden de toegangsde­ur van een appartemen­t en gingen er vandoor met een gsm, laptop en plasma televisie. De vaststelli­ngen gebeurden zondag om 0.50 uur. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium