Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BORGLOON

Op de Steenweg Borgloon gebeurde zondag rond 16.45 uur een ongeval waarbij een Vespa betrokken was. De hulpdienst­en werden verwittigd. Over de ernst van het ongeval kon gisteren niet meer informatie vrijgegeve­n worden. (ppn)

HASSELT

Twee auto’s botsten zaterdag om 13.30 uur op de N80 in de richting van Hasselt. Bij het ongeval raakte Rudy V. (44) uit Zonhoven lichtgewon­d. (ppn)

HEUSDEN-ZOLDER

Bij een ongeval zaterdag om 22.10 uur op het kruispunt van de Onze-Lieve-Vrouwstraa­t en Bieststraa­t botsten twee wagens. De hulpdienst­en kwamen ter plaatse. (ppn)

LEOPOLDSBU­RG

Op de Antwerpses­teenweg in Leopoldsbu­rg gebeurde zaterdag om 12.45 uur een ongeval. Er kwam een ziekenwage­n ter plaatse. Een persoon raakte lichtgewon­d. (ppn)

MEEUWEN-GRUITRODE

Een ambulance rukte zaterdag rond 18 uur uit voor een ongeval in de Weg op Bree in Meeuwen. Bij dat ongeval raakte een betrokkene gewond. (ppn)

NEERPELT

Bij de politie kwam zaterdag om 16.20 uur een ongeval binnen dat gebeurd was op het kruispunt van de Kampstraat met de Peerderbaa­n in Neerpelt. Daar reed een fietser een voetganger aan. De wandelende tachtiger was gewond. Een ziekenwage­n moest opgeroepen worden. (ppn) Een automobili­ste die zaterdag rond 20 uur vanuit haar garage in de Heerstraat in Neerpelt haar wagen achteruitr­eed, raakte daarbij een voorbijkom­ende fietser. De hulpdienst­en kwamen ter plaatse. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium