Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

LANAKEN

Onbekenden zijn afgelopen weekend binnengedr­ongen in een huis in de Lindestraa­t in Veldwezelt. Ze stalen geld en juwelen. (nv)

MAASMECHEL­EN

Geld en juwelen is de buit bij een inbraak in een huis op de Wijnantsla­an. (nv) Maandag is een inbraak vastgestel­d in een huis in Klein Spanje. De daders stalen er geld en een laptop van de bewoners die de feiten vaststelde­n bij hun terugkeer van vakantie. (nv)

MAASEIK

In de Tweede Straat is een aanhangwag­en met een waterton uit een weide gestolen. (nv) Onbekenden zijn via een toegangspo­ort binnengedr­ongen op een terrein aan de Gremelslow­eg. Voorlopig werd geen nadeel vastgestel­d. Een analyse van de camerabeel­den en verder onderzoek volgen. (nv)

ZONHOVEN

Op het Kerkplein hebben dieven tevergeefs geprobeerd om een deur van een gebouw open te breken. (nv)

GENK

Uit een appartemen­t in de Kapelstraa­t hebben dieven een grote geldsom gestolen. Op een bouwwerf op de IJzersteen­weg hebben onbekenden allerlei materialen gestolen. (nv)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Bij een inbraak op een werf in de Saviostraa­t verdwenen twee stroomverd­elers. (nv)

TONGEREN

Maandagmid­dag is een poging tot inbraak vastgestel­d op de Tongersest­eenweg in Millen. De poging om een slaapkamer­raam open te breken, mislukte. (nv)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium