Het Belang van Limburg

Europa League

- (mg)

Kebano: vandaag tests - Om praktische redenen werden de fysieke en medische tests van Neeskens Kebano in Londen vastgelegd op woensdag. Zijn die in orde, dan staat niets een transfer naar Fulham nog in de weg.

Pozuelo traint niet - Naast Thomas Buffel, die de wedstrijd van morgen waarschijn­lijk moet missen, bleef ook Alejandro Pozuelo gisteren nog langs de kant. Hij kreeg rust met een kneuzing aan de voet, maar geraakt zeker speelklaar.

Lokomotiva landt in Luik - De delegatie van Lokomotiva Zagreb landt vandaag omstreeks 12.20u in Luik en neemt daarna zijn intrek in een Genks hotel. Getraind wordt om 18.30u op het A-veld, net als bij de training van KRC Genk (10.30u) gaan na een kwartier de deuren dicht.

Niet live op tv - Gisteravon­d waren er ruim 5000 tickets aan de man gebracht. Ook vandaag kunnen abonnees nog tickets kopen aan tien euro, op de wedstrijdd­ag zelf betaalt iedereen 15 euro aan de loketten. De wedstrijd wordt niet rechtstree­ks uitgezonde­n op tv.

Geen gele schorsinge­n - Voor de groepsfase vallen alle gele kaarten en gele schorsinge­n weg. Dat wil zeggen dat Ndidi, Bailey en Pozuelo geen schorsing riskeren bij een derde gele kaart. Rode schorsinge­n worden wel overgedrag­en naar de groepsfase.

 ?? FOTO
BELGAIMAGE ?? Middenveld­er Tino-Sven Susic scoorde vorig seizoen twaalf keer in 27 wedstrijde­n.
FOTO BELGAIMAGE Middenveld­er Tino-Sven Susic scoorde vorig seizoen twaalf keer in 27 wedstrijde­n.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium