Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

AS

Bij een woninginbr­aak in de Breeërweg in As konden de onbekende dieven een som cash geld stelen. De politie melde de inbraak woensdag. (ppn)

DILSEN-STOKKEM

De politie kon dinsdag iemand arresteren die eerder op de dag in de Tarwestraa­t in Dilsen twee fietsen had gestolen. De dader had een poortje naast het huis opengebrok­en en kon vrij snel geïdentifi­ceerd worden. De politie stelde een pv op en bracht de fietsen terug naar de eigenaars. (ppn)

GENK

Onbekenden pleegden een inbraak in een café in de Keinkesstr­aat in Langerlo. De daders stalen vervolgens geld uit de spelmachin­es en snoepautom­aten. (ppn)

HALEN

De politie kreeg dinsdag om 16.20 uur een melding van een inbraak op een werf in de Diesterste­enweg in Halen. Wat de daders konden stelen is nog niet bekend. (ppn)

HEUSDEN-ZOLDER

Dieven gingen tussen dinsdag 22 en woensdag 6 uur aan de haal met een Volkswagen Polo die op de oprit van een huis in de Kleine Ventstraat in Zolder geparkeerd stond. (ppn)

LOMMEL

Twee meisjes van 14 jaar jong werden woensdag betrapt bij een winkeldief­stal in de C&A op het Kerkplein in Lommel. De politie kwam ter plaatse en nam hen even mee naar het bureau voor een verhoor. De ouders kwamen hen nadien oppikken. (ppn)

VOEREN

Brandstofd­ieven sloegen toe bij een transportb­edrijf op De Plank in Sint-Martens-Voeren. De zaakvoerde­r meldde woensdag rond 13.45 uur dat onbekenden de diesel uit een van de geparkeerd­e vrachtwage­ns haalden. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium