Het Belang van Limburg

DIESTALLEN

-

BERINGEN

Woensdag zijn bij de politie twee inbraken in Beverlo gemeld. Op de Oosthamses­teenweg werd aan de achterkant de schuifdeur van de veranda gemanipule­erd om binnen te geraken. Wat er is verdwenen, is nog niet helemaal duidelijk. Inbrekers drongen via de garage in de kelder ook binnen in een huis in de Kroonstraa­t. Daar zijn computersp­elletjes gestolen. (mm)

BILZEN

Van een oplegger die in de nacht van dinsdag op woensdag op de Rode Kruislaan stond geparkeerd, zijn de achterlamp­en gedemontee­rd en meegenomen. De feiten werden woensdag bij de politie gemeld. (mm)

BORGLOON

Nadat ze de achterdeur hadden geforceerd, zijn dieven in een huis op de Sint-Rochuslaan binnengedr­ongen. Ze stalen er juwelen. De feiten werden woensdagmi­ddag bij de politie gemeld. (mm)

In de Jesserenst­raat in Jesseren is dinsdagavo­nd een inbraak in een huis ontdekt. De inboedel werd overhoop gehaald. Uit een inventaris moet blijken of er iets is gestolen. ( mm)

DILSEN-STOKKEM

Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag op de Kasteeldre­ef in Elen een auto volledig gestript. De Mercedes stond op de oprit van een huis. De dieven hadden onder meer de banden gedemontee­rd en de auto op houten blokken gezet. Het onderzoek is in handen van de lokale recherche. (mmd)

HASSELT

Woensdag is op de Runksterst­eenweg een inbraak in een huis gemeld. De dieven hadden enkele kamers doorzocht. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen. (mm)

Dieven zijn nadat ze een raam hadden geforceerd woensdagoc­htend in een gebouw in de Kleinstraa­t binnengedr­ongen. Ze stalen geld. ( mm)

Bij de politie is woensdagvo­ormiddag een inbraakpog­ing in een winkel op de Genkerstee­nweg gemeld. ( mm)

MAASEIK

In de Ophovenstr­aat in Neeroetere­n heeft de politie dinsdag de vaststelli­ngen gedaan van diefstal van stroom. De stroomkast was zo gemanipule­erd dat de stroom niet langs de metertelle­r ging. Er werd een proces-verbaal opgesteld. (mm)

OVERPELT

Dinsdag in de late namiddag is een inbraak in een schrijnwer­kerij op de Astridlaan bij de politie gemeld. De dieven hadden het cilindersl­ot van een poort geforceerd. In de loods werden uit een bestelwage­n twee koffers met schroefmac­hines gestolen. (mm)

TESSENDERL­O

Nadat ze de voordeur hadden geforceerd, zijn dieven in een winkel op de Geelsebaan binnengedr­ongen. Ze namen de inhoud van de kassa, de gsm en een fototoeste­l mee. De feiten werden dinsdagavo­nd vastgestel­d. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium