Het Belang van Limburg

Digitaal getrouwhei­dsplatform CityLife heet voortaan joyn

-

CityLife, Qustomer en Het OPzet, de drie Belgische marktleide­rs op vlak van digitale getrouwhei­dsplatform­en, slaan de handen in mekaar onder een nieuwe vlag: joyn. Het nieuwe platform, dat verschille­nde betaal- en spaarkaart­apps bundelt, brengt 1,4 miljoen gebruikers in Belgische steden in contact met 4.000 handelaars. Frank Bekkers (ex-Mobile Vikings) wordt CEO van joyn. Tien verschille­nde spaarkaart­en voor de bakker, de kapper en de plaatselij­ke winkel, dat is niet meer van deze tijd. Joyn brengt nu alle spaarkaart­en samen in één kaart en app voor de smartphone. De gebruiker krijgt hiermee een groot netwerk van handelaars en voordelen ter beschikkin­g. Mobiel betalen kan via de geïntegree­rde app Payconiq. De lokale handelaar van zijn kant, weet hiermee de band met zijn klanten nauwer aan te halen, en krijgt automatisc­h informatie over zijn klantenbes­tand.

Uitbreiden

De fusie werd gisteren in Brussel toegelicht. “Door één gezamenlij­k platform te bouwen, steken we de handelaars in Belgische steden en gemeenten een hart onder de riem”, zegt CEO Frank Bekkers van joyn, mede-oprichter van CityLife. “Daarmee kunnen we de plaatselij­ke handel versterken, die een nauwer contact krijgt met de inwoners en bezoekers van de steden. Met dit initiatief willen wij binnen een jaar ons netwerk van intussen 19 steden uitbreiden naar honderd in België en later de rest van Europa veroveren.” Bekkers ziet voor joyn ook nog andere mogelijkhe­den voor de toekomst, zoals de parking betalen of gaan zwemmen, maar ook als communicat­iemiddel.

Joyn kan rekenen op de steun van investeerd­ers zoals KBC, ING en Mediahuis (de uitgever van onder meer deze krant), en van tal van partners zoals Bakkersonl­ine.be en DOOHapps.

 ?? FOTO SERGE MINTEN ?? Frank Bekkers wordt CEO van joyn.
FOTO SERGE MINTEN Frank Bekkers wordt CEO van joyn.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium