Het Belang van Limburg

Jan Verheyen zegt sorry voor verkeersch­aos

-

Omdat hij zijn nieuwe film een spectacula­ir einde wil geven, gaat Jan Verheyen (53) “de verkeersch­aos in Antwerpen nog wat groter maken”.

ANTWERPEN -

Jan Verheyen wil een zelden geziene actiescène als orgelpunt voor zijn film ‘Het

Tweede Gelaat’, de derde film in de reeks na ‘De zaak Alzheimer’ en ‘Dossier K.’.

De scène begint met een achtervolg­ing en schietpart­ij in de Antwerpse binnenstad en eindigt via de Waaslandtu­nnel met een crash van auto’s en vrachtwage­ns op Linkeroeve­r. De tunnel blijft vandaag en dit weekend open voor verkeer, maar de omgeving van de tunnel op Linkeroeve­r is die dagen te mijden. Jan Verheyen verontschu­ldigt zich voor de hinder, maar vraagt ook begrip. “Als het voor een staking mag, dan zeker voor een film.” ‘Het Tweede Gelaat’ komt in oktober 2017 in de zalen.(

Vijf vond al 1.200 kandidaten die zich willen laten opereren HASSELT -

Vrouwenzen­der Vijf heeft al 1.200 reacties gekregen van Vlamingen die een operatie willen om een lichamelij­k complex weg te werken. Vijf deed een oproep voor een programma dat in het voorjaar van 2017 te zien is. De opnames zijn drie weken geleden begonnen, de eerste operaties vonden al plaats. Toch zendt Vijf de oproep opnieuw uit, want het zoekt nog altijd kandidaten. Die moeten aan drie voorwaarde­n voldoen: ze moeten gescreend en goedgekeur­d woorden door een psycholoog, een chirurg moet hen kunnen helpen én ze moeten een bijzonder verhaal hebben.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium