Het Belang van Limburg

DE SLIMSTE UPDATE: Josje raakt verdwaald in het dierenrijk

-

De winnaar van gisteravon­d:

Kat Kerkhofs. De echtgenote van Rode Duivel Dries Mertens komt op kruissnelh­eid en doet vanavond voor de vierde keer mee.

De verliezer:

Josje Huisman (ex-K3, foto). Het is bij die ene keer gebleven.

De nieuwkomer:

Raoul Hedebouw, een Luikse bioloog en politicus van de PVDA, perfect tweetalig. Hopelijk doet hij beter dan voorganger­s Tommelein, Almaci en Muyters.

De beste quotes:

Kat Kerkhofs: “De was doen, dat kan Dries niet.” Jeroom: “En kan hij het niet omdat de knoppen te hoog staan?” Erik Van Looy: “Ik ben vandaag naar de kapper geweest.” Sven De Leijer: “Bij de welke, Kris of Yves?”

Jeroom: “Ik ben voor de tweede keer naar ‘De Premier’ gaan kijken. Echt een mirakelfil­m. Er zat een man in een rolstoel in de zaal en die stond op en ging naar buiten.”

Eva De Roo: “Ik heb in een bejaardent­ehuis ooit een bus melk op een oude dame laten vallen. Maar die was supersympa­thiek, die was dat ook meteen vergeten.”

Kat Kerkhofs: “Ik ben een dierenvrie­nd, ja. Ik zeg altijd: als ik van een hond zou kunnen bevallen, ik zou zo zwanger zijn.”

Het mooiste moment:

Josje Huisman kreeg een foto van prins Laurent te zien, die ze niet herkende. Vervolgens kreeg ze negen keer dezelfde foto van Laurent te zien, maar telkens met een dier eraan toegevoegd. De neusaap, het stokstaart­je, de varaan, het gordeldier: Josje kende ze niet. Wel mooi hoe ze een cobra uitbeeldde als “een slag die zo doet” met een elegante krommende beweging. Olga Leyers (11 aflevering­en) Gilles Van Bouwel (10) Eva De Roo (6)

Ihsane Chioua Lekhli (5) Bieke Ilegems (5)

Jonas Van Geel (4)

Kat Kerkhofs (4)

Jan Jaap van der Wal (4)

 ?? FOTO HBVL ??
FOTO HBVL
 ?? FOTO VIER ?? Josje krijgt het moeilijk tijdens de fotoronde.
FOTO VIER Josje krijgt het moeilijk tijdens de fotoronde.
 ?? FOTO VIER ?? Linsday met haar vriend Kris, in een jogging: “Zo loop ik er thuis nu eenmaal bij.”
FOTO VIER Linsday met haar vriend Kris, in een jogging: “Zo loop ik er thuis nu eenmaal bij.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium