Het Belang van Limburg

DE SLIMSTE UPDATE: De communist pakt iedereen in

‘Mooi en Medogenloo­s’Medogenloo­s’-actrice mag op zoek naar opvolgster­opvolgste Lenty Frans

-

De winnaar van gisteravon­d:

Raoul Hedebouw, de tofste communist van het land. Hij loodste zijn tweetalige zelf vlotjes naar een eerste zege en een tweede aflevering.

De verliezer:

Kat Kerkhofs. Zij had Eva De Roo met het woord “Canada” naar huis kunnen spelen, maar beet in het zand. Ze is wel zeker van een plaats in de eerste finaleweek.

De nieuwkomer:

Joris Hessels, radiomaker van het Canvasprog­ramma ‘Radio Gaga’ en de acteur die de wetsdokter speelde in de serie ‘Coppers’.

De beste quotes:

Erik Van Looy: “Eva, je draagt een mooie, strijdbare jurk.” Eva De Roo: “Ja, ik heb mijn communisti­sche plunje aangetrokk­en.” Kat Kerkhofs: “Dries (Mertens, haar man, nvdr.) is niet zo’n PlayStatio­n-speler.” Van Looy: “Wat doet hij dan om zich te ontspannen?” Kerkhofs: “Met mij spelen, hé.” Van Looy: “Bij de acht finalisten zijn vijf vrouwen.” Maaike Cafmeyer: “Eindelijk, het werd tijd. Dank je, Hillary.”

Stefaan Degand: “Ken je het vegetarisc­he synoniem voor homo? Een sojaseut.” Van Looy: “Komen jullie nog overeen met je exen?” Degand: “Ik heb maar één exvrouw, maar ze weet het nog niet. Ik zal haar direct bellen.”

Het mooiste moment:

Politicus Raoul Hedebouw profileerd­e zich van bij de start als een zeer goedlachse deelnemer. Toen hij en presentato­r Erik Van Looy de lachsalvo’s maar bleven afvuren, zei Maaike Cafmeyer: “Jongens, wat is dat hier, jullie kunnen gewoon van plaats wisselen.” Wat ook gebeurde: Van Looy ging op de stoel naast Kat zitten, Hedebouw ging aan het spreekgest­oelte van de presentato­r staan.(

De tussenstan­d:

1. Olga Leyers (11)

2. Gilles Van Bouwel (10) 3. Eva De Roo (8)

4. Ihsane Chioua Lekhli (5) 5. Bieke Ilegems (5)

6. Jonas Geirnaert (4)

7. Kat Kerkhofs (4)

8. Jan Jaap van der Wal (4)

Wie Wie Miss Miss BelgiëBelg 2017 wordt, daarbij heeft dit dit jaar jaar een een bekende bekende Amerikaans­eAm soapactric­e mee een een vinger vinger in in dede pap: pap: niemandnie minder dan Katherine Kelly Kelly Lang, Lang, bij bij soapkijken­dsoapkijke Vlaanderen beter bekend als als Brooke Brooke Logan, Logan, de de ex ex van Ridge Forrester uit ‘The Bold Bold and and the the Beautiful’ Beautiful’ ( (‘Mooi en Meedogenlo­os’). Ze krijgt krijgt ook ook het het gezelschap gezelschap van het Nederlands­e topmodel topmodel Yfke Yfke Sturm. Sturm. Miss Miss België-organisatr­iceBelgië-organisatr­ic Darline Devos is in de wolken ken met met de de bekendebek­ende ju juryleden. “We hebben er niet eens eens speciaal speciaal moeite moeite vo voor moeten doen, want het is allemaal allemaal geregeld geregeld door door de mensen van FOX, de zender der die die de de finale finale van van MissMis België uitzendt op 14 januari”, ri”, zegtzegt ze. ze. “De “De dag dag zelf zelf zullen we natuurlijk voor een aantal aantal dingen dingen moeten moeten z zorgen, maar we hebben nog geen geen lijst lijst met met eisen eisen gekre gekregen over een kleedkamer die helemaal helemaal in in het het roze roze geverfd moet worden of zo. (lacht)(lacht) Ik Ik denk denk trou trouwens dat ze heel erg zal meevallen. vallen. Ik Ik ben ben enkeleenk jaren geleden al eens mee gaan gaan eten eten met met eene andere acteur uit ‘Mooi en Meedogenlo­os’,Meedogenlo­o Winsor Harmon, die Thorne Thorne speelde.spe Hij is ons toen nog achternage­lopen ternagelo omdat hij een handtekeni­ng ning wou.wo Mijn dochter gaat anders nooit nooit gelovenge dat ik Miss België ontmoet moet heb,h zei hij. Dat was echt de omgekeerde­omge wereld.” VolgensVol­g Darline Devos zijn ook de de kandidates in hun nopjes. “Niet“alleen met Katherine KellyK Lang, ook met Yfke Sturm.St Die heeft nog op de catwalk wa gelopen voor Victoria’s Secret cret Angels en dat is voor veel van die die meisjesm het summum van wat ze kunnen kunnen bereiken. Ik vind het dus ook tof tof voor voor hen.h Het wordt trouwens een goede goede editie,edit want er zitten heel veel potentiële tentiële winnaresse­nwin tussen. Voor mij wordt wordt het het ookoo een spannende avond op 14 januari. januari. Maar Maar eerst ga ik nog vijf dagen naar Washington Washington voorvo de Miss World-verkiezing, waar waar LentyLenty Frans Frans ons land vertegenwo­ordigt. Ik Ik hoop hoop dat dat ze ze hethet heelhe goed doet.”(

 ?? FOTO ISOPIX ??
FOTO ISOPIX
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium