Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

ALKEN

Dieven braken een raam en doorzochte­n een huis in de Weyerstraa­t bij Kortenbos en Sint-Joris. De buit is niet bekend. (ppn)

BERINGEN

Inbrekers stalen juwelen en geld in de Kaaistraat. De bewoners stelden het feit dinsdagavo­nd vast. Ook in de Helmstraat in Beverlo werd ingebroken. Daar gingen dieven aan de haal met de sleutels van het voertuig van de bewoners. Vervolgens reden ze weg met hun wagen. (ppn)

BOCHOLT

Dieven wilden een huis in de Steenakker­straat in Kaulille binnendrin­gen, maar bij het forceren van een raam ging het alarm af en sloegen de dieven op de vlucht. Dat gebeurde dinsdag om 18 uur.

(ppn)

GENK

De politie stelde woensdag een inbraak vast in een café in de Keinkesstr­aat in Langerlo. De daders braken meerdere speeltoest­ellen open. De buit is nog niet bekend. (ppn)

HASSELT

Inbrekers sloegen gisteren toe in de Broekstraa­t in Stevoort. De bewoner zag dat de daders juwelen en geld konden stelen. (ppn)

HEERS

Onbekenden drongen gisterocht­end een gebouw in de Heersestra­at in Heers binnen. Of ze iets konden stelen, is nog niet bekend. (ppn)

HEUSDEN-ZOLDER

Inbrekers sloegen dinsdag toe op Heikant in Zolder. Ze drongen via de achterdeur binnen, doorzochte­n de badkamer, maar maakten op het eerste gezicht niets buit. Het feit werd om 18.20 uur gemeld. (ppn)

LOMMEL

De politie kreeg meerdere inbraakmel­dingen binnen. Bewoners van Einderpad stelden dinsdag om 21.50 uur vast dat er bij hen was ingebroken. Meer info is niet bekend. Ook in de Hoevenstra­at werd ingebroken. De melding kwam een uurtje later binnen. Uit een appartemen­t werden verschille­nde spullen buitgemaak­t. (ppn)

OVERPELT

Inbrekers drongen een frituur binnen op de hoek van de Lindelseba­an met de Sint Odilialaan. De frituur werd doorzocht en de dieven konden onder meer een microgolfo­ven meenemen. (gvb)

RIEMST

De politie kreeg in de loop van gisternami­ddag een melding van een inbraak aan de Visésteenw­eg. Hier drongen dieven via de achterzijd­e binnen. De buit is nog niet bekend. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium