Het Belang van Limburg

Geheime trouw Astrid en Bram verrast zelfs makers van haar eigen realitysoa­p

- Tom DE LEUR

HASSELT - Astrid Bryan (33) is op sinterklaa­sdag in het grootste geheim getrouwd met haar vriend, fotograaf en regisseur Bram Coppens (36). Met die trouw verraste ze zelfs de makers van haar eigen nieuwe realitysoa­p, want die waren niet op de hoogte. “6 december, in alle sereniteit. Ik heb ja gezegd tegen de man van mijn leven. Meneer en mevrouw Coppens.” Met die woorden - in het Engels - deelde Astrid Bryan, of liever Astrid Coppens, gisteren het onverwacht­e nieuws van haar huwelijk met haar fans. De kersverse bruid had een met azuurblauw overgoten foto van de ceremonie op Instagram gezet: op het strand van de Turks- en Caicoseila­nden, in witte jurk, hartstocht­elijk kussend. De trouw was voor iedereen een verrassing, ook voor de makers van Astrids nieuwe Vijf-programma dat dit voorjaar te zien is. De productie was niet op de hoogte, er waren dus ook geen camera’s bij het huwelijk.

Wereldster­ren

Dat de beelden van de trouwparti­j niet in het nieuwe programma zitten, vinden ze bij tv-zender Vijf niet erg: “Astrid en Bram wilden dit duidelijk in alle discretie doen, dat is hen gegund. We zijn blij dat ze deze stap hebben kunnen zetten.” Astrid trouwde in het exclusieve Amanyara Resort op de paradijsel­ijke Turks- en Caicoseila­nden, die bijzonder populair zijn bij wereldster­ren als Brad Pitt, Demi Moore, Jennifer Garnes, Ashton Kutcher en Michael J. Fox.

Rechtszaak

Bij Vijf zijn ze wellicht dubbel verrast omdat Astrid sinds haar scheiding van John Bryan zei dat ze pas met Bram zou trouwen als haar mentaal en financieel slopende rechtszaak met haar exman is afgehandel­d. “Den John” eist bijna 2 miljoen euro van Astrid omdat hij van oordeel is dat ze tijdens haar huwelijk inkomsten voor hem heeft achtergeho­uden.

Astrid moet haar paradijsel­ijke huwelijk wel nog laten bekrachtig­en door de staat Californië, waardoor ze officieel nog geen Astrid Coppens is. De naam “Bryan” heeft Astrid sowieso al laten vallen, onder meer ook op sociale media.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium