Het Belang van Limburg

U2 sluit nieuwe tour af in Brussel

-

De

‘Joshua Tree

Tour 2017’ brengt de Ierse rockband U2 op dinsdag

1 augustus naar het Koning Boudewijns­tadion in Brussel.

De tournee start in Vancouver op 12 mei en eindigt in ons land. Bono en co. vieren de dertigste verjaardag van het iconische album ‘The Joshua Tree’ met deze tour waarin ze het album integraal live spelen. ‘The Joshua Tree’ verscheen op 9 maart 1987 en bevatte hitsingles als ‘With or Without You’, ‘I Still Haven’t Found what I’m Looking for’ en ‘Where the Streets Have no Name’.

De ticketverk­oop start op maandag 16 januari om 10 uur. Er is wel een presale (maximaal vier tickets per klant) vanaf woensdag 11 januari om 9 uur tot vrijdag 13 januari 17 uur voor wie zich registreer­t op U2.com. Tijdens de algemene ticketverk­oop via www.proximusgo­formusic.be geldt een limiet van zes tickets per aankoop.(

Dringende hartoperat­ie voor Xandee

Xandee (38, foto), onze Songfestiv­alinzendin­g uit

2004 met het nummer ‘One

Life’, heeft serieuze gezondheid­sproblemen.

De voormalige zangeres van de hitformati­e Touch of Joy met brulboei Sergio Quisquater, moet dringend geopereerd worden. Xandee had al een tijdje ernstige hartproble­men. Nu blijkt dat ze een lekkende hartklep heeft. De zangeres zal zo snel mogelijk onder het mes gaan. Na haar Songfestiv­alavontuur bracht Xandee nog enkele solonummer­s uit. Nu is het al geruime tijd erg stil rond haar.

As van Carrie Fisher bewaard in Prozac-pil

De as van actrice Carrie

Fisher wordt bewaard in een urne in de vorm van een grote Prozac-pil.

Fisher, vooral bekend als prinses Leia in

‘Star Wars’, maakte er geen geheim van dat ze met mentale problemen kampte. Volgens haar broer Todd was de urne in de vorm van de Prozac-pil (een anti-depressivu­m, nvdr.) een van Carries favoriete bezittinge­n. “Billie (haar dochter, nvdr.) en ik dachten dat ze daar graag zou willen zijn”, aldus Todd.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium