Het Belang van Limburg

Wie wordt vanavond de mooiste van het land?

-

2 Leen Jorissense­n (18)

Sint-Truiden, studentede­nte retail visual marketing eting Een cadeau voor de organisati­e: Leen – – “Zeg “Zeg maar Leentje!” – is de meest profession­ele onele van alle finalisten. Altijd enthousias­t enn positief, immer correct en met een eeuwige uwige glimlach om de lippen die nóg een tandje dje hoger schakelt als er camera’s in de buurt uurt zijn. Met haar gezichtje-waarop-je-nietkwaad-kunt-zijn tdrie. is ze voer voor de top drie.

3 Liesbeth Claus (20)

Bassevelde, studente leerkracht lager onderwijs Op het eerste gezicht lijkt Liesbeth op te gaan in de achtergron­d. Een ietwat bedeesde blondine die pas na een tijdje laat zien hoe gevat en spits ze is. Tot ze het podium opstapt met een uitstralin­g en grandeur alsof ze nooit iets anders deed.

4 Eva Mira (18)

Saint-Nicolas, studente toerisme Eerlijk is eerlijk: de kans dat Eva ’s lands mooiste wordt, is klein. Daarvoor is ze veel meer model dan allround miss. Maar dat ze met haar eigenzinni­ge looks toch ver zal raken in de wedstrijd, staat vast. Dat we haar later, ongeacht de uitslag, nog zullen terugzien in campagnes en shoots allerhande, nog veel meer.

5 Raphaella Deuringer (17)

Waterloo, studente economie-talen De jongste finaliste die tóch meer maturiteit uitstraalt dan veel van haar collega’s – ze groeide alleen op met haar mama en moest vroeg zelfstandi­g worden – en bovendien perfect tweetalig is: Raphaella zou weleens de verrassing van de avond kunnen worden. Met haar mooie grote ogen overtuigt ze tijdens de finaleshow geheid een pak van de neutrale kijkers.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium