Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

GENK De politie stelde vrijdag een inbraak vast in een huis in de Bonderstra­at in Gelieren. Daar verdween een horloge. In de wijk Dinsel stalen dieven uit een woning in opbouw elektrisch­e materialen. Op de Muggenberg konden inbrekers dan weer een laptop, gsm en rookwaren uit een huis stelen. Zondag werden bij een inbraak in de Kleine Hostartstr­aat drie tv’s, evenveel spelconsol­es en elektrisch werkmateri­aal meegenomen. (ppn)

Bij een inbraak op de Rozenkrans­laan konden dieven vier lampen van een tentoonste­llingsruim­te stelen. (ppn)

BORGLOON De politie kreeg gisteren om 11.20 uur een melding binnen van een inbraak in de Moerenstra­at in Bommershov­en. De buit is nog niet bekend. (ppn)

DILSEN-STOKKEM Inbrekers sloegen zondag toe op de Europalaan, waar ze via een raam aan de achterzijd­e een huis binnendron­gen. Ze gingen met een hoeveelhei­d geld aan de haal.

(ppn)

HASSELT Inbrekers drongen een huis aan de Diesterste­enweg in Kermt binnen. De buit is niet bekend. (ppn)

HERK-DE-STAD

Dieven pleegden zondag een inbraak in de Korpse Straat. Ze doorzochte­n het huis en gingen aan de haal met juwelen, geld en autosleute­ls. (ppn)

HOESELT . Een politiepat­rouille ging gisteren naar Alt-Hoeselt om een inbraak in de Sint-Lambertuss­traat vast te stellen. Meer informatie is nog niet bekend. (ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN . Dieven stalen de ledbalken van een omheinings­draad van een bedrijf op industriet­errein Europark in Houthalen. Ook een bedrijf op Centrum Zuid kreeg ongewenst bezoek. Hier verdwenen enkele gasflessen. (ppn)

. Dieven sloegen afgelopen weekend toe in vakantiepa­rk Molenheide. Ze gingen in de binnenspee­ltuin van het complex aan de haal met de geluidsins­tallatie met boxen. (ppn)

LANAKEN . De politie stelde zaterdagav­ond een inbraak in de Spouwerstr­aat vast. De dieven stalen juwelen. Bij een inbraak zondagavon­d laat in een flat aan de Maaseikers­teenweg konden dieven geld, juwelen en autosleute­ls stelen. Vervolgens gingen ze met de wagen van de bewoners aan de haal.

(ppn)

LOMMEL Inbrekers gingen aan de haal met een printer en beamer die ze uit een kantoor aan de Zilleweg in Heeserberg­en konden stelen.

(ppn)

LUMMEN In de Bosstraat werd gisterocht­end ingebroken. De dieven doorzochte­n een kantoorrui­mte en gingen aan de haal met informatic­amateriaal. (klu)

RIEMST Inbrekers forceerden gisterocht­end een raam van de achtergeve­l van een huis Op de Dries in Bolder. Het is niet bekend of ze ook iets buitmaakte­n. (ppn)

Bij de politie kwam gisteren om 3.50 uur een melding binnen van een inbraak in een kebabzaak aan de Maastricht­ersteenweg. De dieven stalen een kluis. (ppn) Dieven stalen afgelopen weekend twee autobatter­ijen op de werf van de wegenwerke­n aan het op- en afrittenco­mplex bij de rotonde van de Tongersest­eenweg. (ppn)

TESSENDERL­O Inbrekers forceerden zondag een rolluik van een huis op de Geelsebaan. Daarbij ging het alarm af, maar de dieven konden wel een juwelenkis­tje en juwelen buitmaken. (ppn)

ZONHOVEN De politie kreeg zondag om 14 uur een melding binnen van een woninginbr­aak in de Verbinding­sweg. De buit is niet bekend.

(ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium