Het Belang van Limburg

“Kussen kan ik nog vergeven, seks niet”

Vier koppels proberen verleiding te weerstaan in nieuw seizoen ‘Temptation Island’

- Tom VETS

Binnen twee weken gaat “de ultieme relatietes­t” opnieuw van start op VIJF. Vier koppels dingen dan op een tropisch eiland mee naar de status van cultheld in het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. Wie weerstaat aan de verleiding? Dit zijn de prooien van de nieuwe editie, op tv vanaf 1 februari.

Stewardess Lize (23) uit GrootBijga­arden viel acht maanden geleden voor Jeffersons exotische uiterlijk en zijn mannelijke charmes. Lizes blauwe ogen, haar mooie lichaam en vooral haar handen en turquoise nagellak konden Jefferson overtuigen. Jefferson (21) zit nog met zijn neus in de boeken en woont als student bij zijn ouders in Denderleeu­w. Hij is een echte flirt en heeft Lize al eens voor haar neus bedrogen. “Ik acht de kans groot dat Jefferson me ook op ‘Temptation Island’ zal bedriegen”, klinkt het al van bij de start. “Ik heb nog geen echte liefdesbre­uk meegemaakt, maar het zal niet mooi worden.” Jefferson laat het avontuur op zich afkomen. “Lize mag praten met andere mannen, maar het mag niet te intiem worden.”

Geen tweede kans

Nederlande­r Merijn (24) heeft zijn vriendin Lisa (21) iets te bewijzen. Zij zijn iets meer dan anderhalf jaar samen en hadden een fantastisc­he relatie. Tot het een half jaar geleden flink misging en Lisa er achter kwam dat hij contact had met andere vrouwen. Ze doen voornameli­jk mee aan ‘Temptation Island’ om te ontdekken of Merijn wel te vertrouwen is. “Mijn tip aan hem is: denk aan wat wij samen hebben opgebouwd. Hoe leuk een meisje ook kan zijn, dat is slechts een flirt. De band die Merijn met mij heeft is zoveel intenser. Wij hebben al veel meegemaakt. Bovendien krijgt hij van mij geen tweede kans meer. Een misstap betekent het einde van de relatie.” Medisch secretares­se Jolien (23) en ploegchef Herbert (22) uit Deinze zijn al zes jaar samen en Jolien wil kinderen. Na twee vlekkeloze jaren kwam het Braziliaan­se libido van Herbert boven. Hij bedroog Jolien, zij kwam erachter en strafte hem met een uitgangsve­rbod. Maar daar komt op ‘Temptation Island’ elf dagen lang een eind aan. Herbert wil aan Jolien bewijzen dat hij trouw kan blijven, ook al is dat in het verleden anders geweest. “Het is te zien welke misstap hij begaat”, zegt Jolien vooraf. “Kussen kan ik nog vergeven, maar bij meer is onze romance verleden tijd.” Zelf zou Herbert zeer boos zijn als Jolien hem zou bedriegen. “Ik ben een wraaknemer. Dan loopt het gegarandee­rd fout af.”

Drank

De Nederlands­e Niels (26) en Rosanna (24) hebben tweeënhalf jaar een serieuze relatie en wonen sinds acht maanden samen. Ze krijgen beide veel aandacht tijdens het stappen, maar kunnen de verleiding tot nu toe goed weerstaan. Lukt dat ze ook als ze niet bij elkaar in de buurt zijn? Ze vertrouwen elkaar voor de volle honderd procent, maar Rosanna heeft een zwakke plek. “Ze moet uitkijken met de drank. Dat kan het echt misgaan”, zegt Niels. Al is het bij een misstap niet direct over en uit. “Dan zal ik me inleven in wat er is gebeurd, de situatie rustig bekijken en laten bezinken, en dan zien we wel.” Rosanna lijkt niet heel streng voor haar vriend. “Een flirt is niet erg.”

Temptation Island’, VIJF, vanaf 1 februari.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium