Het Belang van Limburg

Nathalie Meskens gespot met nieuwe vriend

-

Arno stelt nieuw album voor in Muziekodro­om

Op 22 april komt Arno zijn nieuwe album ‘Human Incognito’ voorstelle­n in Muziekodro­om in Hasselt. Tickets kosten 28, 30 of 34 euro. De zanger van TC Matic sluit aan bij een Belgisch getint Muziekodro­omvoorjaar met ook nog Het Zesde Metaal (17 maart), Meuris (29 april) en Daan (17 mei).

Verschille­nde Vlaamse toeristen hebben begin deze maand Nathalie Meskens (34) in een hotel in Gambia gespot met een zwartharig­e man met wie ze heel intiem omging. Het weekblad TV Familie publiceerd­e gisteren enkele foto’s van Meskens en haar nieuwe liefde, stiekem genomen door enkele toeristen. Ook onze redactie ontving zulke strandfoto’s van het koppel, maar besloot die niet te publiceren. “Ik apprecieer dat sommige media mijn privacy nog respectere­n, ik ga hier verder geen commentaar op geven”, liet Meskens via een woordvoers­ter van VTM weten. De populaire actrice en presentatr­ice en haar echtgenoot Jeroen Van Dijck gingen enkele maanden geleden na tien jaar huwelijk uit

elkaar.

‘Ghost Rockers’ krijgt vierde seizoen

Het was de grote ‘Ghost Rockers’-goednieuws­show gisternami­ddag op de kantoren van platenfirm­a PIAS in Brussel. De groep stelde daar haar derde album ‘Voor Altijd?’ voor met een miniconcer­t voor een groepje jonge winnaars en een handvol BV’s zoals Katja Retsin en Goedele Wachters. Tinne Oltmans, Marie Verhulst, Juan Gerlo, Elindo Avastia en Wout Verstappen, bij de Ketnetkijk­ers beter bekend als Mila, Charlie, Jonas, Jimmy en Alex, konden ook bekendmake­n dat Ketnet een vierde seizoen van ‘Ghost Rockers’ besteld heeft. “Ons publiek groeit met ons mee, dus de scenario’s gaan nog spannender worden”, aldus het vijftal. Het vierde seizoen van de Ketnet-serie over een vijftal tieners die studeren aan de DAM-academie zal ten vroegste in het najaar te zien zijn.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium