Het Belang van Limburg

“Verliezen is absoluut uit den boze”

-

Wellen en Houtvenne hebben tot dusver een gelijklope­nd parcours afgelegd. Tot eind november leunden beiden aardig dicht tegen de subtop aan, maar na een slechte decemberma­and zijn ze geruisloos afgegleden naar de buik van het klassement. Onnodig te zeggen dat de zenuwen zondag op scherp zullen staan aan de Houtstraat in Wellen.

“Een echte zespuntenw­edstrijd”, bestempelt Daan Borghs het duel tussen twee ploegen in crisis. “Opnieuw verliezen is zondag absoluut uit den boze. Voor ons zelfvertro­uwen is het hoog tijd dat we opnieuw punten gaan pakken. Ik vond ons niet altijd slecht spelen. Soms zat het gewoon ook niet mee. Vorige zaterdag tegen Nijlen waren we de betere ploeg, maar stootten we op een dodelijke counter. Zo is er elke week wel iets wat ons de das omdoet. In de heenwedstr­ijd tegen Houtvenne stonden we aan de koffie 0-2 voor. Na de rust trad die middenveld­er Van Asten op het voorplan. Een kerel die we zondag in de gaten moeten houden.”

Borghs maakte vorig weekend na wekenlang blessurele­ed zijn wederoptre­den.

“Emre (Aydemir, nvdr) viel tijdens de opwarming uit. Na één helft heb ook ik mij uit voorzorg laten vervangen, omdat mijn hamstrings opnieuw stijf aanvoelden. Ik sukkel al een tijdje, waardoor ik constant moet opletten dat de verrekking niet uitmondt in een scheurtje”, aldus de middenveld­er. (matr)

Sleypen vervangt Vinken en Güvenc op de strafbank. Heeren heeft schoolverp­lichtingen. (matr)

DE KERN: Rausin, N. Marchandis­e, Lowet, Velagic, Aydemir, Vinken, Güvenc, Degeling, G. Marchandis­e, Borghs, Yildiz, Godard, Gerrits, Driesen, Lemmens, Buvens. (matr)

 ?? FOTO JG ?? Daan Borghs.
FOTO JG Daan Borghs.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium