Het Belang van Limburg

“Veel bijgeleerd over relaties”

LOSLIPPIG Twee Maasmechel­aars gaan op verovering­stocht in ‘Temptation Island’

- Raymond DE CONDÉ

Kylie - née Minogue - wil na haar huwelijk de familienaa­m van haar

man Joshua overnemen

Tv-zender Vijf heeft de acht koene mannen voorgestel­d die hun verleiding­smanoeuvre­s mogen loslaten op vier dames in ‘Temptation Island’. Twee van die acht casanova’s blijken uit Limburg te komen, Karim Leone (20) en Giuseppe Cirignola (23), allebei uit Maasmechel­en. Meer nog: het zijn twee vrienden. Karim Karim staat staat in een winkel van Ralph Ralph LaurenLaur in Maasmechel­en, chelen, Gius Giuseppe werkt in een callcenter. callcenter. “Toen“ik hoorde dat dat er er een een ni nieuwe editie werd gemaakt gemaakt vanv ‘Temptation Island’, Island’, heb ik me meteen een ingeschrev­en”, zegt zegt Karim. “Het is een een mooie kans om een een avontuurli­jke vakantieva mee te maken in Thailand.” Giuseppe w werd door de programmam­akers benaderd. Hij is e een geweldige d danser. “We hebben be niet verteld dat we we vrienden zijn, we gaa gaan al een jaar of viervier samen uit en gaan vaak ook samen naar de fitness. Bij de casting hebben ze gekeken hoe we omgaan en praten met vrouwen. Ik heb eerst bericht gehad dat ik erbij was, Giuseppe een tijdje later.”

Veel bijgeleerd

Karim is met zijn 20 jaar de jongste van de acht verleiders. “De eerste drie dagen dacht ik: ‘Waar ben ik hier beland?’ Ik heb me toen wel even de bedenking gemaakt dat ik liever meteen terug op het vliegtuig richting België zou stappen. Achteraf bekeken heb ik het me toch niet beklaagd. Ik heb veel bijgeleerd over relaties. Ik weet nu ook al dat een harnas zal nodig zijn tegen haatberich­ten op sociale media. Dat moet je erbij nemen. Ik ben vrijgezel en ben nog nooit vreemdgega­an. Op het eiland ben ik altijd mezelf gebleven: open en rechtuit. Wat komt, dat komt, dacht ik bij mezelf. Ik ben met lege handen vertrokken en met lege handen teruggekee­rd. Er zijn wel bepaalde dingen gebeurd. Wat precies? Om dat te weten, moet je maar kijken.”

Grandaddy komt naar Little Waves in C-mine

Grandaddy is na Warhaus, Steve Gunn en Admiral Freebee als vierde naam en headliner toegevoegd op de affiche van het Genkse festival Little Waves, dat dit jaar op 8 april over C-mine golft. De organisati­e kondigt later nog meer artiesten aan.

Tickets kosten 25 euro en zijn te koop via www.littlewave­s.be of aan het C-mine bezoekerso­nthaal.

Geniepige ventjes

Dat Karim en Giuseppe twee maten zijn, hebben ze ook in Thailand nog lang geheim kunnen houden. Over de andere jongens is Karim niet onverdeeld positief. “Laten we zeggen dat er vier goeie kerels bij ons in de villa zaten en vier geniepige ventjes. Je hebt snel door wie fatsoenlij­k is en wie gemeen.” Zijn hoop is dat ‘Temptation Island’ deuren zal openen. “Ik wilde altijd al graag in de boekskes staan en misschien werk krijgen als model. Daarom moest ik deze kans grijpen. Er moet maar één iemand zijn die het programma ziet en zegt: ‘Dat is ‘m.’”

“Ik ga zeker de naam

Sasse gebruiken”

20.35 uur

Island - Vanaf 1 februari, Vijf,

 ??  ??
 ?? Foto VIJF ?? Karim (links) en Giuseppe trokken als vrienden naar Thailand. Benieuwd of ze ook zo terugkeren.
Foto VIJF Karim (links) en Giuseppe trokken als vrienden naar Thailand. Benieuwd of ze ook zo terugkeren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium