Het Belang van Limburg

Mikt Cupido dit jaar beter?

Deze acht Vlamingen zeiden ‘ja’ tegen een deelname aan ‘Blind Getrouwd’

- Tom DE LEUR en Jan RUYSBERGH

Beter doen dan die ene vonk die ze vorig jaar deden overslaan: dat is de ambitie van de vier experts van ‘Blind Getrouwd’, het VTM-programma dat ook dit jaar een miljoen kijkers in de ban zal houden. Uit 2.800 inschrijvi­ngen – 1.700 meer dan vorig jaar – vormden ze vier koppels die elkaar pas vlak voor het jawoord leerden kennen. Vijf weken moeten ze samenblijv­en, dan volgt het verdict: blijven ze samen of betaalt VTM de scheiding? Vorig jaar vielen twee van de drie koppels uiteen, al vond één dame wel de liefde bij een cameraman van het programma. Dit zijn de acht Vlamingen die vanaf 30 januari moeten bewijzen dat je liefde écht een handje kunt helpen.

“Ik moet me eerst op m’n gemak voelen”

Schreef zichzelf in. “Ik wil een relatie weleens via de wetenschap proberen, ik geloof er echt in. Mijn familie heeft over het algemeen heel positief gereageerd toen bleek dat de deskundige­n voor mij een goede match hadden gevonden.”

Heeft al enkele serieuze relaties achter de rug. “Ik ben zelf heel open, maar stap pas in een relatie als ik me op mijn gemak voel. Ik merkte na een paar maanden toch iedere keer dat we niet op één lijn zaten qua toekomstvi­sie.”

Zoekt een man die weet wat hij wil. “Ik hoop op een goed huwelijk met iemand die het hart op de tong heeft en die net als ik een zorgzaam type is en ook graag kinderen wil.”

“Een babe hoeft voor

mij niet”

Schreef zich impulsief in. “Ik geloof in de wetenschap, dat was voor mij voldoende reden om me in te schrijven. Dat is heel impulsief gebeurd. Mijn ouders en directe familie zijn een beetje bang dat ik gekwetst zal worden, want het is gevoelige materie. Maar ik heb veel steun van hen en mijn vrienden.” Heeft enkele vriendinne­n gehad en één lange relatie. “Die dateert alweer van een paar jaar geleden. Ik geef mezelf niet zo gemakkelij­k bloot.”

Zoekt een vrouw die niet in de zetel blijft zitten. “Ik ben meer voor de spring-in-’t-veld die van het leven geniet. Uiterlijk maakt niet zoveel uit, al ga ik toch eerder voor de de girl girl next next door.door. Een Een babe babe hoeft hoeft niet niet voor voor mij.” mij.”

 ?? FOTO'S VTM ??
FOTO'S VTM
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium