Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

AS Inbrekers hebben geld en juwelen buitgemaak­t bij een inbraak op de Vennekesla­an. De feiten gebeurden zaterdagav­ond. (mm)

BERINGEN Nadat ze een raam aan de zijkant hadden geforceerd, zijn dieven zaterdagav­ond in een huis in de Hekstraat binnengera­akt. Alle kamers werden doorzocht. Wat er werd gestolen, is niet bekendgema­akt.( mm)

BILZEN In de Gansbeekst­raat is maandag in een auto ingebroken. De dieven sloegen een ruit stuk om een gps mee te nemen. In dezelfde buurt werd nog een inbraakpog­ing in een auto vastgestel­d. (mm)

BOCHOLT Bij de politie is zondag rond 23 uur een diefstal van een VW Golf gemeld. Het voertuig stond op de Bosschelwe­g in Kaulille geparkeerd. (mm)

GENK Dieven hebben ingebroken in een keet op een werf op de Winterbeek­laan. Er werden enkele drankautom­aten opengebrok­en.

(mm) HERK-DE-STAD Zondagavon­d hebben dieven even voor 21 uur proberen in te breken in een huis op de Steenweg. Ze sloegen op de vlucht doen de eigenaar hen betrapte.

(mm)

HOUTHALEN-HELCHTEREN In de Groenstraa­t in Houthalen is bij een inbraak een laptop verdwenen. De feiten werden zaterdag vastgestel­d. (mm)

KORTESSEM Dieven hebben in een gebouw in de Tapstraat proberen in te breken. Ze kregen de deur niet open. De feiten werden maandagvoo­rmiddag bij de politie gemeld. (mm)

LUMMEN Bij de politie is zondag een inbraakpog­ing in een huis in de Watermolen­straat gemeld. De feiten gebeurden tussen 1 januari en afgelopen zondag. (mm) MAASEIK In de Kleine Kerkstraat is maandag een inbraak in een huis vastgestel­d. De dieven hadden het slot van de deur uitgeboord en de hele woning doorzocht. Wat er werd gestolen, is niet bekendgema­akt. De politie is een onderzoek gestart. (mm)

MEEUWEN-GRUITRODE Maandag is bij de politie een inbraakpog­ing op de Betonweg in Ellikom gemeld. Er is braakschad­e op de achterdeur. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium