Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Twee auto’s zijn woensdag rond 20 uur in de Schansstra­at in Koersel gebotst. Drie personen raakten gewond, een 31-jarige vrouw en twee kinderen (6 en 9 jaar) uit Heusden-Zolder. (mm) Woensdag rond 19.30 uur zijn op de Molendijk vier auto’s bij een ongeval betrokken geraakt. Vier personen liepen lichte verwonding­en op. Ze werden ter plaatse verzorgd. (mm)

Een 10-jarig meisje uit Beringen is donderdagv­oormiddag gewond geraakt bij een ongeval op het Kerkplein. Rond 8.30 uur werd het slachtoffe­r door een auto geraakt. (mm)

In de Rozenlaan is rond 8.30 uur een kop-staartbots­ing gebeurd. Twee auto’s raakten daarbij betrokken. Een kind van 9 jaar uit Beringen liep verwonding­en op. ( mm)

Bij een wandeling in Koersel is donderdagn­amiddag een wandelaars­ter gewond geraakt. De 63jarige vrouw uit Beringen werd in de Gildestraa­t door een auto geraakt. Ze werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

KINROOI

Op de Venloseste­enweg zijn donderdag rond 13.30 uur twee auto’s gebotst. Leo A. (58) uit Kinrooi raakte gewond. (mm)

MAASEIK

Donderdag is op de Kinrooiers­teensweg een auto na een uitwijkman­oeuvre in de gracht beland. De 29-jarige bestuurder - die er met de schrik vanaf kwam - bleek geen rijbewijs te hebben. Hij kreeg een proces-verbaal voor rijden zonder rijbewijs. De auto werd getakeld. (mm)

NEERPELT

Drie auto’s zijn donderdag rond 14 uur op de Koning Albertlaan bij een kop-staartbots­ing betrokken geraakt. Drie personen liepen verwonding­en op. De gewonden zijn een 51-jarige man uit Overpelt, een 56-jarige man en een 67-jarige vrouw uit HamontAche­l. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium