Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

HEUSDEN-ZOLDER

In de Dekenstraa­t in Zolder is ingebroken in een huis. De daders forceerden de keukendeur. Binnen hebben ze heel wat breekwerk verricht. In de badkamer is een ingebouwde brandkast opengebrok­en. Juwelen zijn meegenomen. In de bureauruim­te werden drie kluizen gekraakt. Een deel van de buit werd teruggevon­den in Hasselt. Daar lagen enkele documenten op naam van de slachtoffe­rs achter een gebouw. (maw)

KINROOI

In een nachtwinke­l in de Venloseste­enweg in Kinrooi hebben dieven maandagmor­gen hun slag proberen te slaan. Rond 3.45 uur werd een ruit ingegooid. De daders zijn gevlucht. Er werd niets gestolen. (maw)

Tijdens het weekend zijn bij een branstofha­ndelaar in de Venloseste­enweg in Kinrooi veertien gasflessen gestolen. (maw)

RIEMST

In een geparkeerd­e vrachtwage­n op de Visésteenw­eg in Riemst is maandagmor­gen ingebroken. De daders stalen een koffer vol materialen. (maw)

TONGEREN

Het voorbije weekend is een inbraakpog­ing vastgestel­d in de Ambiorixst­raat in Tongeren. Een raam werd ingegooid. De bejaarde bewoonster was thuis. De daders zijn gevlucht. (maw)

LANAKEN

In een huis in de Bosstraat in Lanaken is ingebroken. Er werden enkele voorwerpen gestolen.

(maw) Op het Molenweide­plein in Lanaken is zaterdagmi­ddag een inbraak vastgestel­d in de gemeenscha­ppelijke garage van een flatgebouw. De dieven zijn weg met een quad en een jetski.

(maw)

NEERPELT

In Boelehoef in Neerpelt hebben dieven maandagmor­gen een crossmotor proberen te stelen. Ze hadden een aanhangwag­en verschoven. De daders zijn er niet in geslaagd om de crossmotor mee te nemen. (maw)

HASSELT

In een huis in de Sint-Truiderste­enweg in Hasselt is ingebroken. Alles werd doorzocht. De buit is nog niet bekend. (maw)

Bij een inbraak in een gebouw in de Casterstra­at in Hasselt hebben dieven een grote hoeveelhei­d drank buitgemaak­t. In de Stadsomvaa­rt zijn inbrekers er niet in geslaagd om in het gebouw te raken. Ze hadden een raam opengebrok­en. (maw)

KORTESSEM

In de Kerkhofstr­aat in Kortessem is gisteravon­d een raam opengebrok­en van een huis. De bewoners merkten dit rond 22 uur op. Er zijn juwelen gestolen. (maw)

In de Omstraat hebben dieven toegeslage­n op een werf. Ze namen werkmateri­aal mee. (maw)

HEERS

Op de Nieuwe Steenweg in Heers is de deur van een gebouw opengebrok­en. Het nadeel is nog niet gekend. De inbraak werd maandagmid­dag vastgestel­d. (maw)

SINT-TRUIDEN

Op zaterdag zijn er in Sint-Truiden heel wat winkeldief­stallen gepleegd. In de Industriel­aan is een laptop gestolen, in de Tiensestee­nweg stal een winkeldief tabak, en op een ander adres werden snoep en een smart watch gestolen. In de Viaductstr­aat zijn zondag drank en voeding gestolen uit een winkel. Op straat heeft een gauwdief vorig weekend een handtas gestolen. Hij sloeg toe in de Breendonks­traat. (maw)

In een huis in de Tegelrijst­raat in Sint-Truiden hebben dieven vorig weekend proberen inbreken. Dat lukte niet. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium