Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

LANDEN

Dieven hebben ingebroken in een woning die wordt gerenoveer­d in de Walhostraa­t. Ze braken een deurstijl uit de voordeur om binnen te geraken. De daders maakten klopboren, meerdere boormachin­es en een stroomgroe­p buit.

ZOUTLEEUW

In een café in de Dorpsstraa­t werd ingebroken. Dieven braken het cilindersl­ot van zowel de voor- als de achterdeur open. Ze konden een geldkoffer­tje met 1.100 euro buitmaken. (vrs)

HOESELT

In de Dorpsstraa­t in Hoeselt is gisterocht­end een VW Golf gestolen. De dieven hebben die uit de garage van een huis gestolen. (maw)

VOEREN

In ’s-Gravenvoer­en in de Berneauweg is gisterocht­end ingebroken. De buit is niet bekendgema­akt. (maw)

BILZEN

In de Zeepstraat hebben dieven toegeslage­n op een werf. Uit een voertuig stalen ze portefeuil­les en een spanriem. (maw)

HEUSDEN-ZOLDER

In de voetbalkan­tine van FC Berkenbos is ingebroken. Een raam werd ingegooid. Het is nog niet duidelijk wat er werd gestolen.

(maw)

BERINGEN

In de cafetaria van de hondenrenb­aan aan de Paalsestee­nweg in Beringen is ingebroken. De dieven zijn weg met een gsm. (maw)

BREE

In de Watertoren­straat in Bree is ingebroken in een tuinhuisje. De dieven zijn weg met een motor

van het merk KTM. (maw)

DIEPENBEEK

In de Zegestraat in Diepenbeek hebben dieven een raam proberen openbreken. Dat is niet gelukt. In de Wasserijst­raat zijn dieven wel binnengera­akt via een raam. Ze stalen er juwelen. (maw)

AS

Bij een inbraak in een huis in de Berkenstra­at zijn maandagavo­nd juwelen gestolen. (maw)

GENK

In een werfcontai­ner in de Venkelstra­at in Genk is gisterocht­end ingebroken. De dieven zijn weg met allerhande werkmateri­alen.

(maw) Bij een inbraak in de Elzenstraa­t in Genk is een gouden ring gestolen. De diefstal werd maandagavo­nd opgemerkt. (maw)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Inbrekers hebben gisterocht­end toegeslage­n in een huis in de Springstra­at in Houthalen. Ze stalen juwelen en een vaas. (maw)

SINT-TRUIDEN

In de Lichtenber­glaan in SintTruide­n is gisterocht­end ingebroken in een gebouw. De dieven stalen er onder andere verlengkab­els en een versterker. Even verderop in de straat werd ingebroken in een huis. Daar is de buit niet bekend. (maw)

GINGELOM

Inbrekers hebben proberen binnendrin­gen in een huis in de Oude Katsei in Gingelom. Ze slaagden niet in hun opzet. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium