Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

MAASMECHEL­EN

Op het kruispunt van de Rijksweg en de Ringlaan in Maasmechel­en zijn maandagavo­nd even voor middernach­t twee auto’s gebotst. Daarbij is een 50-jarige man uit Maasmechel­en gewond geraakt .

(maw)

LANDEN

In de Rumpsdorps­traat raakte de 19-jarige M.D. uit Landen maandag lichtgewon­d. De bestuurder mistte een bocht en sloeg dan met zijn Opel Agila over de kop.

(vrs)

BILZEN

In Schoonbeek in de Schoolstra­at is gistervoor­middag een voetgangst­er aangereden. De 38-jarige vrouw uit Bilzen liep op het voetpad. De automobili­st reed door. De vrouw werd geraakt door de zijspiegel en raakte gewond aan de arm. Getuigen konden de nummerplaa­t noteren. De politie heeft de bestuurder thuis aangetroff­en. Een pv is opgesteld. (maw)

HASSELT

Een fietser is gistermidd­ag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto aan de Luikerstee­nweg. (maw)

GENK

Bij een botsing tussen een vrachtwage­n en een auto is gisterocht­end de 36-jarige Karine W. uit Hulshout gewond geraakt. De botsing gebeurde rond 8.15 uur op de Westerring. (maw)

Twee auto’s zijn gisterocht­end betrokken geraakt bij een kopstaarta­anrijding op de Hoevenzave­llaan. De 36-jarige Maria P. uit Genk en Johan K. (56) uit Genk raakten hierbij gewond. (maw)

Een auto is maandagavo­nd tegen een boom beland in de Stalenstra­at. Een toevallige voorbijgan­ger moest opzijsprin­gen voor de vallende boom. Daarbij liep de 43-jarige Atnan A. uit Genk verwonding­en op. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium