Het Belang van Limburg

Peeters haalt ook Charleroi niet

-

Stef Peeters haalt ook de match tegen Charleroi niet. De middenveld­er sukkelt nog steeds met de adductoren. Ook Djene is in dit weekend nog niet inzetbaar, net als Pulido. Vetokele en Boli trainden gisteren niet, zij raken normaal gezien wel fit. Allicht pikken ze vandaag aan op het oefenveld.

EUPEN

Schadeverg­oeding - Flavien Le Postollec (OH Leuven) moet exclub Eupen een schadeverg­oeding van 81.297 euro betalen. Hij verbrak eenzijdig zijn contract, onwettig volgens de arbeidsrec­htbank.

LOKEREN

Hupperts traint opnieuw - Guus Hupperts is hersteld van zijn blessure en trainde gisteren opnieuw mee met de groep. Doelman Barry Boubacar Copa (adductoren) verscheen niet op het oefenveld. Lokeren maakte in 2015 5,6 miljoen euro winst. De Ivoriaan wordt vandaag echter opnieuw op training verwacht.(

KV MECHELEN

Claes: scheur ligamenten - Glenn Claes heeft tegen Lokeren een scheurtje opgelopen in het ligament van zijn enkel. Dat heeft een scan gisteren bevestigd. Het is niet helemaal uitgeslote­n dat Claes nog fit geraakt voor Standard maar die kans is voorlopig eerder klein. Gisteren beperkte hij zich tot loopwerk. Alleen als de middenveld­er honderd procent fit is zit hij in de kern tegen Standard.

MOESKROEN

Geen schorsing Rednic - De Geschillen­commissie oordeelde dat de verwijzing naar de tribune van Moeskroen-coach Mircea Rednic volstaat. Sportief manager Yuri Selak kreeg 500 euro boete voor kritiek op de ref.

WAASLAND-BEVEREN

Schwartz valt uit - Aanvaller Ronnie Schwartz viel gisteren tijdens de training uit. De ernst van de blessure was gisterenav­ond nog niet duidelijk. Rudy Camacho en Francois trainden gisteren individuee­l.

ZULTE WAREGEM

Hamalainen sluit aan bij groep - Lepoint (enkel) en Baudry (knie) trainden individuee­l. Hamalainen (hamstring) sloot weer aan bij de groep.

PROXIMUS LEAGUE

Geldschiet­er scheldt schuld aan Lierse kwijt - Wadi Degla, al jaren de Egyptische geldschiet­er van Lierse, zal vrijdag een lening van 24 miljoen euro omzetten in kapitaal. Door de kapitaalsv­erhoging is Lierse dan schuldenvr­ij. Het beschikt zelfs over een eigen vermogen van acht miljoen euro.

BUITENLAND

Geen straf voor Ancelotti- De tuchtcommi­ssie van de Duitse voetbalbon­d gaat Bayern-trainer Carlo Ancelotti niet vervolgen voor het opsteken van zijn middelving­er, zaterdag na de verhitte wedstrijd tegen Berlijn (11). De Italiaan moet wel een donatie van 5000 euro doen aan een stichting.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium