Het Belang van Limburg

Kristinsso­n langer op Daknam

-

Lokeren heeft het contract van zijn trainer Runar Kristinsso­n (foto), dat op het einde van het seizoen afliep, met twee jaar verlengd. Hij werd in oktober tot het einde van het seizoen aangesteld als hoofdtrain­er van Lokeren ter vervanging van Leekens. De IJslandse oefenmeest­er moest op Daknam voor een stijlbreuk zorgen met zijn voorganger en Lokeren opnieuw naar veiligere oorden loodsen. Bij een tiende plaats in het t eindklasse­ment eindklasse­ment werd werd zijn zijn contract ntract overigens overigens automachau­tomatisch verlengd. verlengd.

Zoo ver ver hoefde hoefde het het niet niet te te koen. komen. Ondanks Ondanks de de voorlopiel­fdevoorlop­ige elfde plaats plaats is is Lokeren Lokeren teeden. tevreden. Kristinsso­n Kristinsso­n kreeg kreeg de de Oost-Vlamingen ost-Vlamingen weer weer op op de de rails ils en en kneedde kneedde een een groep groep die e voor voor elkaar elkaar door door het het vuur uur wil wil gaan. gaan. Kristsson Kristinsso­n maakte maakte er er nooit ooit een een geheim geheim van n zich zich thuis thuis te te voelen elen op op Loren. Lokeren. “Het “Het was as nooit nooit de beoeling bedoeling een n pasnt passant te te zijn”, n”, verduideli­jkt rduilijkt hij. hij. “Ik k voelde voelde me me metn meteen welkom welkom bij bij spers spelers en en fans fans en en zal zal tot tot het t uiterste uiterste gaan gaan om om deze ze kans kans te te benut- benutten.”

LOKEREN - EUPEN Kris-tinsson is vooral hoopvol voor de toekomst. “Ik krijg nu het perspectie­f om op lange termijn iets uit te bouwen.” Kristinsso­n steekt zijn ambities voor volgend seizoen niet onder stoelen of banken. “We willen de linkerkolo­m halen en, indien mogelijk, bij de eerste zes eindigen.” Voor de match vanavond tegen Eupen kan de IJslander voor het eerst een beroep doen op winteraank­oop Mohamed Ofkir.

KORTRIJK - W.-BEVEREN

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium