Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Op de hoek van de Drie Gezusterss­traat en de Raapstraat in Stal zijn donderdag twee auto’s gebotst. Drie personen raakten gewond: een 44-jarige Balenaar, een 41-jarige Lommelaar en een 38-jarige vrouw uit Balen. Het ongeval gebeurde rond 17.45 uur. (mm)

HASSELT

Lien V. (27) uit Hasselt is vrijdagmid­dag gewond geraakt bij een ongeval op de Herkenrode­singel. Rond 12 uur botsten daar twee auto’s. (mm)

Vrijdag rond 7 uur zijn op de SintTruide­rsteenweg een auto en een fietser bij een ongeval betrokken geraakt. Marc D. (46) uit Gingelom liep lichte verwonding­en op. (mm)

HEUSDEN-ZOLDER

Op de Westlaan in Viversel is vrijdagoch­tend een fietser gewond geraakt. De 42-jarige man botste er tegen een omgevallen boom en viel. Het slachtoffe­r liep lichte verwonding­en op die in het ziekenhuis werden verzorgd. (mm)

KINROOI

De motorrijde­r die donderdag in de late namiddag gewond raakte bij een ongeval in de Basdonkstr­aat, verklaarde omver te zijn geblazen door een windstoot. De man, Noël R. (56) uit Kinrooi, werd voor verzorging naar het ziekenhuis in Maaseik gebracht. (mm)

KORTESSEM

Tessa S. (24) uit Tongeren is vrijdagnam­iddag gewond geraakt bij een ongeval op de Hasseltses­teenweg. Rond 13.45 uur botsten daar een auto en een lichte vrachtwage­n. (mm)

MAASMECHEL­EN

Donderdag even voor 23 uur is op de rotonde van de Rijksweg - ter hoogte van Dovy Keukens - een auto op een geparkeerd­e auto gebotst. Dat laatste voertuig was even daarvoor bij een ongeval met stoffelijk­e schade betrokken geraakt. De takeldiens­t stond klaar om het voertuig op te laden. De bestuurder van het aanrijdend voertuig, een 55-jarige man uit Sint-Pieters-Woluwe, werd lichtgewon­d naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium