Het Belang van Limburg

Sterren uit ‘Moonlight’ gekleed door Raf Simons

-

-

Ook de Neerpeltse modeontwer­per Raf Simons mocht zondagnach­t delen in de vreugde van ‘Moonlight’. Acteurs Naomie Harris, Trevante Rhodes, Ashton Sanders en Alex R. Hibbert verschenen alle vier op de de rode rode loper loper in in Calvin Klein-outfits Klein-outfits die die d door Simons mons werden werden ontworpen.ontw “Het “Het was was een een eer eer om om te mogen gen werken werken voorvoor de de castc van ‘Moonlight’ ‘Moonlight’ en en zo zo mijnm bijdrage drage te te leveren leveren aan aan het ongeloofli­jk gelooflijk talent talent vanva deze acteurs acteurs en en het het geweldigeg­e werk werk dat dat de de film film vertegenwo­ordigt”,ve woordigt”, reageerder­eageer de Limburger. Limburger. “Naomie “Naomie is is altijd altijd gr grote fan geweest van Raf Simons en Calvin Klein”, zegt haar styliste Nola Singer. “Toen Raf ‘Moonlight’ zag en Naomie voorstelde om een jurk voor haar te ontwerpen, wisten we direct dat het een perfecte combinatie zou worden.”

De jurk van de Neerpelten­aar staat hoog genoteerd in verschille­nde best dressed-lijstjes van de internatio­nale pers. Simons’ ontwerp wordt geroemd voor de strakke lijn van het kleed en de onverwacht­e uitwerking van details, als de uitsnijdin­g vooraan en de rechtlijni­ge sleep.

Het trio mannelijke acteurs staat ondertusse­n ook al model in een nieuwe reeks van de iconische Calvin Kleinfoto’s.

 ??  ?? De cast van La La La Land en n Moonlight Moonsamen op het podium. Naomie Harris, Trevante Rhodes, Alex R. Hibbert en Ashton Sanders.
De cast van La La La Land en n Moonlight Moonsamen op het podium. Naomie Harris, Trevante Rhodes, Alex R. Hibbert en Ashton Sanders.
 ??  ??
 ?? FOTO AP ??
FOTO AP

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium