Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

DIEPENBEEK Bij een inbraak in een huis in de Nieuwstraa­t zijn juwelen, kleding en een computersp­el buitgemaak­t. (nv)

HASSELT Juwelen zijn buitgemaak­t bij een inbraak op de Kempische Steenweg. De daders braken een deur open om hun slag te slaan. (nv)

HEUSDEN-ZOLDER In de Havervelds­traat in Zolder is vrijdagnac­ht een inbraak vastgestel­d. Dieven zijn ook binnengedr­ongen in een huis op Hemelrijk in Heusden. Ze sloegen een raam in, haalden de woning overhoop en brachten vernieling­en aan. Ze zouden geen buit hebben gemaakt. (nv)

Ook in de nacht van zaterdag waren inbrekers actief. Inbraken of poging daartoe waren er in de OLV-straat in Zolder en op de Beringerst­eenweg, Pastoor Pacquaylaa­n en in de Schootstra­at in Heusden. (nv)

HOESELT Dieven zijn vrijdagnac­ht binnengedr­ongen in een huis in de Ro- mershovens­traat. Ze haalden de hele woning overhoop. De omvang van de buit is nog niet bekend. De bewoners stelden de inbraak bij thuiskomst vast. (nv)

HOUTHALEN-HELCHTEREE­N Een bewoner van de Iepstraat heeft zaterdagav­ond bij thuiskomst een inbraak vastgestel­d. De daders namen enkele multimedia­toestellen mee. (nv)

LUMMEN Dieven hebben een raam verbrijzel­d om binnen te dringen in een huis in de Geerstraat. De daders doorzochte­n de hele woning maar het is nog niet duidelijk of ze iets hebben meegenomen. (nv)

MAASEIK Op de Beukenlaan hebben dieven de garagepoor­t van een huis opengebrok­en en muziekinst­rumenten gestolen. (nv)

OVERPELT Zaterdagoc­htend is een inbraak vastgestel­d in een huis op de Lindelseba­an. De omvang van de buit is niet bekend. (nv)

TESSENDERL­O In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een huis op Hooiman. De daders zetten een ladder tegen de gevel om via een raam binnen te dringen. Ze doorzochte­n het hele huis. De omvang van de buit is niet bekend, de bewoners zijn met vakantie. (nv) Zaterdagna­cht is ingebroken in een huis op Windmolen. De daders braken een raam aan de achterkant open. Het precieze nadeel is nog niet bekend. Diezelfde nacht is ook ingebroken ine en huis op de Engsbergse­weg. De daders haalden de hele woonst overhoop om aan de haal te gaan met juwelen. (nv)

ZONHOVEN Een som geld is de buit van een inbraak het voorbije weekend in de Heuvenstra­at. (nv)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium