Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN . Een 76-jarige autobestuu­rder uit Beringen is zaterdagoc­htend gewond geraakt bij een ongeval op het kruispunt van de Kasteletsi­ngel en de Nijverheid­sstraat. De man botste rond 8.30 uur tegen de verkeersli­chten. (nv)

BILZEN . In de Sint-Landradast­raat in Munsterbil­zen is zaterdag rond 10.15 uur fietser Benedict J. (52) uit Bilzen zwaargewon­d geraakt bij een botsing met een bromfietse­r. (nv)

HAMONT-ACHEL . Bij een botsing tussen twee voertuigen op de Lozenweg in Hamont zijn zondag rond 11.30 uur gewonden gevallen. (nv)

HASSELT . Een fietser is zondag rond 10 uur gewond geraakt bij een ongeval

aan Via Media. (nv)

HEERS . Zaterdag rond 18.00 uur, kort na de doortocht van carnaval, zijn in de Burgemeest­erstraat in Bovelingen een fietser en een voetganger gebotst. Jarne S. (14) en Mette D. (8) raakten gewond. ( jcr)

HOUTHALEN-HELCHTEREN Op het kruispunt van de Weg naar Zwartberg en de Tulpenstra­at zijn vrijdagavo­nd rond 23.30 uur twee personen lichtgewon­d geraakt bij een botsing tussen twee

bestelwage­ns. (nv)

KINROOI In de Schoolstra­at is zondag kort voor 15 uur een bromfietse­r gewond geraakt bij een botsing met

een auto. (nv)

MAASEIK Zondag kort voor de middag is een fietser gewond geraakt bij een ongeval in de Leeuweriks­traat. (nv)

SINT-TRUIDEN Op de Noordooste­lijke Omleiding zijn zondagocht­end twee auto’s gebotst en inzittende­n gewond

geraakt. (nv)

TESSENDERL­O Zaterdagoc­htend kort voor 5.00 uur zijn op de Sparrenweg twee auto’s gebotst. Beide bestuurder­s, een 24-jarige Diestenaar en een 22-jarige inwoner uit Geetbets liepen daarbij verwonding­en op. (nv)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium