Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BOCHOLT

Een motorrijde­r en een bromfietse­r zijn donderdag rond 17.15 uur op Kaulillerd­orp bij een ongeval betrokken geraakt. Eddy K. (52) uit Bree werd voor verzorging naar het ziekenhuis in Overpelt gebracht. (mm)

BORGLOON

De brandweer is vrijdagoch­tend opgeroepen voor een autobrand op de Guldenbode­mlaan. Rond 5 uur waren daar twee auto’s gebotst. Niemand raakte gewond bij het ongeval.

BREE

Vrijdag rond 17.15 uur zijn op de Opitterkie­zel een auto en een bromfiets bij een ongeval betrokken geraakt. Een persoon raakte gewond. (mm) .

GENK

Miguel W. (20) uit Bertem is vrijdagvoo­rmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Evence Coppéelaan. Rond 8.30 uur werd de fietser er door een auto geraakt. (mm)

Op de Marcel Habetslaan in Zwartberg zijn vrijdag rond 13 uur twee auto’s gebotst. Carina P. (42) uit Opglabbeek raakte lichtgewon­d. (mm)

LOMMEL

Een motorrijde­r is vrijdagnam­iddag gewond geraakt bij een klap op de Balendijk. Hij was op het Kristalpar­k op een stuk weg waar nog geen industrieg­ebouwen liggen, in de flank van een auto gereden. (mm)

MAASMECHEL­EN

Donderdag even voor 22 uur zijn op de Majoor Berbenlaan twee auto’s gebotst. Een bestuurder werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek proper te maken. (mm)

MEEUWEN-GRUITRODE

Op het kruispunt van Plockroy en de Genkerbaan is donderdag rond 22.30 uur een auto van de weg geraakt en in de gracht terechtgek­omen. Erica K. (23) uit Meeuwen-Gruitrode liep verwonding­en op. (mm)

OVERPELT

Een 13-jarige jongen is vrijdagoch­tend gewond geraakt bij een ongeval in de Schansstra­at. De fietser werd op de brug over de N74 door een auto geraakt. De scholier werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

PEER

Twee auto’s zijn vrijdag rond 12.45 uur op het kruispunt van de Blijlever en de Dijkerstra­at in Wijchmaal gebotst. Een vrouw uit Dorne (Maaseik) werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

VOEREN

In de Voerenstra­at in Moelingen zijn vrijdag rond 16.15 uur een auto en een bestelwage­n bij een ongeval betrokken geraakt. Een persoon raakte gewond.

(mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium