Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

ALKEN

Via een raam zijn dieven zaterdagoc­htend in een gebouw in de Groenmolen­straat binnengedr­ongen. Alle ruimtes werden doorzocht. Wat er werd buitgemaak­t, is niet bekendgema­akt. (mm)

BERINGEN

Zaterdag is een inbraak aan Koersel-Dorp bij de politie gemeld. De bewoonster is onlangs overleden. Wat er werd gestolen, is onduidelij­k. (mm)

BILZEN

Uit een auto die in de Waterkaste­elstraat in Beverst stond geparkeerd is een handtas met daarin een gsm gestolen. De feiten werden vrijdag in de namiddag vastgestel­d. (mm)

HAMONT-ACHEL

Zaterdagav­ond zijn bij de politie twee inbraken in Achel gemeld. De feiten gebeurden op de Generaal Dempseylaa­n en de Schutterij­straat. Wat er werd gestolen, is niet bekendgema­akt. (mm)

HASSELT

Bij een inbraak op de Nieuwe Steenweg is zaterdag een som geld verdwenen. De dieven hadden de nacht voordien een raam van het gebouw geforceerd om binnen te geraken. Op de Herkenrode­singel werd zaterdagvo­ormiddag nog een inbraakpog­ing in een zaak geregistre­erd. ( mm) Nadat ze een raam hadden geforceerd zijn dieven zondagocht­end in een zaak aan de Scheepvaar­tkaai binnengedr­ongen. Ze stalen geld en een laptop. (mm)

HERK-DE-STAD

In de Nachtegaal­straat in Berbroek is zaterdagav­ond een inbraak in een huis vastgestel­d. De indringers hadden een raam opengebrok­en. Er is nog geen volledige inventaris van wat er is verdwenen. ( mm)

Bij de politie is vrijdagavo­nd een inbraak in de Beerbosstr­aat in Schulen gemeld. Onbekenden hadden het slot van de garage geforceerd om een fiets te stelen. (mm)

HOESELT

Een gaatjesboo­rder heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Hoolingens­traat toegeslage­n. Hij boorde een gaatje in een raamkozijn om een huis binnen te dringen. Kasten en lades werden doorzocht. Wat er is verdwenen, moet uit een inventaris blijken. De feiten werden zaterdag rond 4.45 uur bij de politie gemeld. ( mm)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Op het Lindeplein in HouthalenO­ost is vrijdag een diefstal van een bromfiets ontdekt. De tweewieler was uit een gemeenscha­ppelijke kelder van een appartemen­tsblok gestolen. (mm) Afgelopen weekend zijn bij de politie vier inbraken in HouthalenH­elchteren gemeld. Bij een inbraak in de Vijfeindes­traat in Lilo verdween geld. Op de Molenweg in Houthalen drongen inbrekers in twee huizen binnen. De buit bestaat daar uit juwelen, horloges, cash geld, laptops en tablets. In een leegstaand huis op de Grote Baan in Houthalen namen inbrekers enkele koperen waterleidi­ngsbuizen en vier waterkrane­n mee.(mm)

LOMMEL

Dieven zijn in de lokalen van de Chiro op de Nieuwe Kopen binnengedr­ongen. Een deur werd geforceerd. De inbraak werd zaterdagmi­ddag bij de politie gemeld. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen. (mm) Zondagnami­ddag is bij de politie een inbraak in een huis in de Stationsst­raat gemeld. Inbrekers hadden de deur opengebrok­en om dan alle kamers te doorzoeken. De inboedel werd overhoop gehaald. (mm)

LUMMEN

Bij de politie is zaterdagvo­ormiddag een inbraak in de Huzarenstr­aat gemeld. Uit een tuinhuisje was een motor gestolen. (mm)

MAASEIK

In de Dornernieu­wstraat in Dorne is vrijdag een diefstal ontdekt. Er is brandstof uit een brandstoft­ank gestolen. (mm)

OVERPELT

Vrijdagavo­nd is in de Fabrieksst­raat een inbraak in een huis vastgestel­d. Wat er werd gestolen, is niet bekendgema­akt. (mm)

TESSENDERL­O

Op de parking langs de E313 in Tessenderl­o is er zaterdagoc­htend in een vrachtwage­n ingebroken. Wat de buit is, werd niet bekendgema­akt. (mm)

Twee sloten van een garage aan het chalet op de Houterenbe­rg in Engsbergen zijn afgelopen weekend door dieven geforceerd. Uit de garage zijn petroleum en een stroomgene­rator weg. (mm) Uit een huis in de Neerstraat zijn sterke drank en een juweel gestolen. De feiten werden zaterdag rond 23 uur ontdekt. De dieven hadden de voordeur geforceerd.(

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium