Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BORGLOON

Onbekenden pleegden een inbraak bij een bedrijf in de Industriew­eg in Borgloon. De daders knipten de omheining door. De buit is niet bekend. De inbraak werd dinsdag om 8.30 uur opgemerkt. (ppn)

BREE

Onbekenden sloegen maandag een ruit van een geparkeerd­e auto in de Thijsstraa­t in Gerdingen open en gingen er met een laptop vandoor. De diefstal werd om 21.20 uur vastgestel­d. (ppn)

LANAKEN

Bewoners van een huis op Kerkveld in Lanaken stelden maandag om 11 uur vast dat onbekenden hun aircotoest­el konden stelen. De diefstal van het apparaat dat buiten tegen de gevel stond, moet gebeurd zijn in de nacht van zaterdag op zondag. (ppn)

LOMMEL

Bij de politie kwam dinsdag om 10.40 uur een inbraakmel­ding binnen van mensen die een stacaravan hebben op het recreatied­omein Blauwe Meer in Kattenbos. Onbekenden konden een chalet met tuinhuisje openbreken en namen onder meer vier flessen wijn, geluidsbox­en, een gietijzere­n kachel en decoupeerz­aag mee. (ppn)

SINT-TRUIDEN

Dieven konden een slijpschij­f stelen bij een woninginbr­aak in de Hamelstraa­t in Sint-Truiden. Dat gebeurde dinsdag. De melding kwam om 13.40 uur bij de politie binnen. (ppn)

ZONHOVEN

Onbekenden braken een deur open van een gebouw in de Jacob Lenaertsst­raat in Termolen. Op het eerste gezicht is niets verdwenen. De vaststelli­ngen gebeurden dinsdag om 8 uur. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium