Het Belang van Limburg

Bjorn Sengier gaat Lindelhoev­en coachen

-

Bjorn Sengier (foto) wordt volgend seizoen trainer van Lindelhoev­en (2A).

De 38-jarige exdoelman was tot voor kort de rechterhan­d van Stijn Stijnen bij Hasselt. Sengier start volgend seizoen bij Lindelhoev­en, dat eerder deze week Rudi Simons zag opstappen. “De resterende matchen worden afgewerkt met T2 Van Baelen en keeperstra­iner Bergmans als trainersdu­o”, aldus sportief verantwoor­delijke Peter Hellings.

BREGEL SPORT: Bregel (1prov.) trok met Robrecht Petrociana van E. Termien en Timothy Freire (Tienen, ex-Lommel) twee aanwinsten aan voor komend seizoen.

BEEK: Frank Reumers, huidig trainer van Beek (2A), gaat niet in op het aanbod om trainer te worden van de nieuwe fusieclub Bree-Beek.

H.-MILLEN: Bij Herderen-Millen (3C) zijn Maljoku en Liobardi geschorst tegen Donk.

KMR BIESEN: Tomsin van KMR Biesen (3C) is geschorst tegen Gravelo.

WIJSHAGEN: Van Wijshagen (4C) is geschorst tegen THES B. ZUTENDAAL: Zutendaal (2B) heeft de samenwerki­ng met trainer Qugaliara per direct stopgezet. T3/KT Jehaes neemt de resterende wedstrijde­n over. (gesi) CALCIO GENK: Meccio (Park Houthalen) speelt volgend seizoen voor Calcio Genk (2B). (gesi) Forfaitwin­st Standard - Standard boekte gisteravon­d een 5-0-zege zonder te spelen. Tegenstand­er EVA’s Tienen is zo gehavend door blessures en ziektes dat het geen andere mogelijkhe­id zag. Ook van de verplaatsi­ng naar AA Gent, komende vrijdag, ziet het af. Vier medailles voor Trudo Boks Club - Op de Vlaamse ligakampio­enschappen heeft Trudo Boks Club twee gouden en twee zilveren medailles veroverd. Het goud ging naar Veciunca (75kg) en Lorenzo (+91kg), het zilver naar Verding en Yassin. De eerste twee mogen volgend weekend, samen met hun clubgenoot Van Watermeule­n, naar het BK. Olympia stijgt naar tweede plaats - Olympia Hasselt is na een 3-1-zege tegen het nummer vier Piramid Brugge gestegen naar de tweede plek in eredivisie. Mys verloor de Nederlands­e clash tegen Bennett (2-3), maar dan wonnen Hapers, Christie en de jonge Alkenaar Yvi Roggen. Olympia telt nu op de tweede plaats evenveel punten als Oudenaarde, maar heeft een betere spelverhou­ding. De eerste vier plaatsen zich voor de playoffs. Ook voor de dames van Fitlink Diepenbeek ziet het er goed uit met het oog op de playoffs. Het drietal Pira, de Bellefroid en Geeringhs kende geen enkele moeite met De Vaart Nicks Leuven (3-0) en nestelt zich zo nog wat steviger op de derde plaats.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium