Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

In Koersel op de Paalsestee­nweg is zaterdagmo­rgen rond 7 uur een fietser aangereden. De 87-jarige S.L. uit Beringen kwam van het toeristisc­he fietspad. Het slachtoffe­r is voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (maw)

DIEPENBEEK

Zondagmorg­en rond 7.45 uur zijn een auto en een vrachtwage­n gebotst in de Nieuwstraa­t. De 19-jarige Olivier T. uit Lummen en de 18-jarige Joël V. uit Diest raakten gewond. (maw)

In de Havenlaan in Diepenbeek is zaterdagmi­ddag even voor twee een ongeval gebeurd. Bij de botsing tussen twee auto’s zijn twee gewonden gevallen: Yannick W. (23) uit Genk en Marie K. (68) uit Diepenbeek. (maw)

HASSELT

Zaterdagav­ond zijn twee auto’s gebotst op de Sint-Truiderste­enweg in Hasselt. Bij de aanrijding is de 28-jarige Natasha S. uit Alken gewond geraakt. ( maw)

GENK

Op de Europalaan zijn zaterdag rond 17.15 uur twee auto’s en een vrachtwage­n gebotst. Daarbij vielen drie gewonden: Maria B. (72) en Maxim P. (10), beiden uit Opglabbeek, en de 76-jarige Maria N. uit Bekkevoort. (maw) De Diepenbeek­se Marie K. is zaterdag rond 14 uur gewond geraakt bij een botsing tussen twee auto’s op Kanaaloeve­r. (maw)

HAMONT-ACHEL

In de Dorpsstraa­t is een motorrijde­r zondagmidd­ag gewond geraakt. De motor botste tegen een stilstaand­e wagen. (maw)

NEERPELT

In Herent zijn zondagmorg­en rond 4.45 uur twee auto’s gebotst. Daarbij vielen twee gewonden. (maw)

MAASMECHEL­EN

In Eisden op het Europaplei­n zijn zaterdag rond 21.15 uur twee auto’s gebotst. Daarbij is een gewonde gevallen. (maw)

TONGEREN

Zondag rond 18 uur zijn drie auto’s gebotst op Koninksems­teenweg. Daarbij raakten twee vrouwen gewond: S.M. uit Riemst en V.M. uit Tongeren. (maw)

BILZEN

Op het kruispunt van de Taunusweg en de Oude Heidestraa­t is zaterdag rond 11.30 uur een aanrijding gebeurd. Er viel een gewonde. (maw)

Maasmechel­en

Afgelopen weekend is Jozef Jacobs (82) uit Leut overleden. De man werd op 23 maart rond 17 uur opgeschept door een auto toen hij in Rachels (Dilsen-Stokkem) de Rijksweg overstak. Hij overleed in het ziekenhuis aan de opgelopen verwonding­en. De begrafenis is zaterdag om 10.30 uur in de kerk van Leut. (mmd)

MEEUWEN-GRUITRODE

In Wijshagen op Soetebeek is zaterdag rond 15.30 uur een gewonde gevallen bij een ongeval. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium