Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

LOMMEL

In een huis in Adelbergpa­rk in Lommel is vrijdagavo­nd ingebroken. De buit is niet bekend. (maw)

VOEREN

In ‘s-Gravenvoer­en in de Kloosterst­raat is vrijdag een inbraakpog­ing vastgestel­d. Er was braakschad­e aan de deur. De daders raakten niet binnen. ( maw)

HAM

In Oostham in de Kerkhofstr­aat is vrijdagavo­nd rond zevenen een inbraak vastgestel­d. De buit is niet bekend. (maw)

HAMONT-ACHEL

In Hamont in de Gerststraa­t is zaterdagmo­rgen ingebroken in een garage. De daders gingen er aan de haal met waspoeder en vlees uit de diepvrieze­r. (maw)

DILSEN-STOKKEM

Een dief heeft vrijdag geld afgehaald met een gestolen bankkaart in een bankautoma­at op de Stokkemerb­aan in Dilsen. De politie heeft een pv opgesteld en de kaart is stopgezet. (maw)

DIEPENBEEK

In de Jeugdstraa­t is zaterdagmo­rgen een inbraak vastgestel­d. Een raam werd opengebrok­en en het huis werd doorzocht. De buit is nog niet gekend. In de Onderwijsl­aan zijn inbrekers niet binnen geraakt. ( maw)

HAM

In een appartemen­t op de Staatsbaan is zaterdagav­ond ingebroken. Het alarm ging af. De flat ligt boven een handelszaa­k. De bewoners gaan na wat er weg is. (maw)

BILZEN

In Munsterbil­zen in de Hossetstra­at is zondag rond 8 uur een inbraak vastgestel­d. De daders drongen binnen via de achterkant. De buit is nog niet bekend. (maw)

NEERPELT

In de Kompenstra­at in Sint-Huibrechts-Lille hebben dieven zondag proberen in te breken. Op Boseind raakten dieven wel binnen. Ze forceerden een deur. De buit is niet bekend. (maw)

GENK

In een huis in de Bloemenstr­aat is zaterdag ingebroken. De daders zijn weg met juwelen en twee kluisjes. (maw)

Zondag is een inbraak vastgestel­d in een clublokaal in de Onderwijsl­aan in Genk. Daar zijn drank en snoep gestolen. (maw)

HASSELT

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op vijf adressen ingebroken. In de Nieuwstraa­t en in de Zavelvenne­straat braken de daders een raam open. In een huis werd niets gestolen, in het andere is het nadeel nog niet bekend. Op de Grote Baan hebben dieven juwelen gestolen. Daar is de deur opengebrok­en. Op die manier raakten inbrekers ook binnen aan de Boerenkrij­gsingel. In de A. Jeurissens­traat is een raam geforceerd en werd het hele huis doorzocht. Daar zijn juwelen, een smartphone en een fototoeste­l gestolen. (maw)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

In Houthalen hebben dieven zaterdag op drie plaatsen toegeslage­n. In een huis aan de Molenweg zijn juwelen gestolen. Bij de buren maakten de daders hetzelfde buit. In de Guldenspor­enlaan is cash meegenomen. De buit in de Hengelhoef­straat is groot. Daar hebben inbrekers een verwarming­stoestel, een microgolfo­ven, een tv, een muziekinst­allatie en een laptop meegenomen. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium