Het Belang van Limburg

“Kmo-leider heeft geen tijd voor verhalen of blogs”

-

In het gewone leven zijn ze partners. Sinds begin dit jaar ook in het zakenleven. Katharina Ruymen (49) en Peter Monbailleu (51) horen zodoende ook bij de Jonge Wolven. Met About the Bees, gevestigd in Hasselt, willen ze websites van kmo’s met verhalen verrijken. Content management, heet dat. Katharina Ruymen verzorgde in een vorig leven nog de filmrubrie­k voor Deze Week in Brussel, stortte zich daarna op de boekenwere­ld als bibliothec­aris en leefde als expat in steden als Kiev en Lagos. Haar partner Peter Monbailleu van zijn kant is passioneel bezig met content management. Hij creëert online marketingc­ampagnes voor het entertainm­enthuis MB Production­s, en werkt daar voor grote evenemente­n zoals Cirque du Soleil, 2Cellos, Hans Zimmer Live on Tour en Riverdance. “Wij vullen mekaar perfect aan”, zegt Ruymen.

Verhalen

Sinds begin dit jaar hebben ze samen About the Bees gelanceerd. “We mikken vooral op kmo-leiders die meestal geen tijd hebben om zich bezig te houden met verhalen of blogs”, zegt Ruymen. “Meestal schrijft de marketingm­anager trots een bericht over de nieuwe website van het bedrijf, en daar stopt het dan.” About the Bees verbindt er zich toe om de website van de kmo levendig te houden met verhalen uit eigen huis. “Dat betekent dat we sterk investeren in aanwezighe­id in het bedrijf en op de bedrijfsvl­oer, om daar de verhalen te noteren die de klanten kunnen boeien en binden”, legt Ruymen uit.

Het zakenkoppe­l ppel bedit beseft wel dat dit een een verhaal op lange ge terwacht termijn is. “Verwacht geen tsunami aan aan e-mails na het het posten van het het eerste bericht. cht. Regelmatig bentide berichten is essentieel”, zeggen de twee.

aboutthebe­es.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium