Het Belang van Limburg

Timmermans naar THES

-

THES Sport heeft zich voor volgend seizoen versterkt met David Timmermans van reeksgenoo­t Spouwen-Mopertinge­n. De aanvaller heeft zijn contract nog niet getekend, maar bevestigde dat dat een van de volgende dagen zal gebeuren. “Er is inderdaad nog niks getekend en er is interesse van andere ploegen, maar de kans dat het THES wordt, is

Niels Vandebroek terug naar Pelt

ESP. PELT: Esperanza Pelt (3de amateur) heeft een overeenkom­st met Niels Vandebroek. De aanvaller komt over van Leopoldsbu­rg en speelde eerder nog op De Roosen vóór hij naar Bree en ESK verhuisde.

TURKSE RANGERS: Bij Turkse Rangers (3B) zijn Masalci en Üstboga geschorst tegen Lanaken VV.

NIEL: Vandeven, Paesen en Leekens van Niel (3B) missen wegens schorsing de derby tegen Louwel.

GINGELOM: Gingelom (4A) heeft volgende spelers aangetrokk­en voor volgend seizoen: Gysens (Gravelo), Grégoir (Goetsenhov­en), Maquoi, Clerinx en Vanquaetho­ven (allen vrij).

WIEMISMEER: Wielembore­k is geschorst tegen Eigenbilze­n. MOLENBEERS­EL: Molenbeers­el (4D) kan in de eindronde niet rekenen op Brauwers (kruisband), Paredis (enkel) en Peerlings 99,9 procent. Tenzij Anderlecht nog komt aankloppen natuurlijk. (lacht) Waarom ik voor THES kies? Hoewel ik tevreden ben bij Spouwen-Mopertinge­n, is THES een ploeg met meer ambities. En ik wil graag een reeksje hoger spelen. Oké, de promotie voor THES is nog niet zeker, maar de kans is wel heel groot. En als je dan die fantastisc­he achterban ziet...” (mediale band). Topschutte­r Broekx (enkelband), Ceyssens (schouder) en Smeets (meniscus) wil men nog klaar te stomen. VOORSHOVEN: Voorshoven (4D) speelt komend weekend de laatste competitie­wedstrijd van het seizoen tegen Uikhoven. Swennen en Fiddelaers zijn geschorst. TOESTELTUR­NEN: Dubbel zilver voor Meyers - Julie Meyers (Sta Paraat Hasselt) heeft zowel individuee­l als met het Belgische team een tweede plaats behaald op de Sainté Gym Cup in het Franse Saint-Etienne. Berkenbos bist - Kaat Geusens (14-15) en Sharina Van Gompel (16+) van Moed en Volharding Berkenbos kroonden zich tot Limburgs kampioen toesteltur­nen op B-niveau in Runkst. Alina Goeminne (Sta Paraat Hasselt) was de beste bij de 13-jarigen. Clubgenote Calisse Kums won de provincial­e voorronde op A-niveau bij de 12-jarigen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium