Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

DIEPENBEEK

Peter C. (49) uit Diepenbeek verloor vrijdag om 19 uur de controle over het stuur van zijn motorfiets en botste tegen twee geparkeerd­e wagens op de Varkensmar­kt in Diepenbeek. Hij raakte lichtgewon­d. (ppn)

HASSELT

Bromfietse­r Yurik S. (19) uit Hasselt raakte vrijdag om 17.15 uur lichtgewon­d bij een aanrijding met een auto op de Herkenrode­singel in Hasselt. (ppn)

Bij een botsing tussen een auto en bromfietse­r Nils M. (29) uit Duitsland raakte deze laatste lichtgewon­d. Het ongeval gebeurde vrijdag om 18 uur. (ppn)

Een inzittende liep zaterdag om 14.45 uur lichte verwonding­en op bij een ongeval in de Diepstraat in Hasselt. Drie voertuigen waren hierbij betrokken. (ppn)

KINROOI

Een Nederlande­r uit Kinrooi reed zaterdag om 21 uur op een verkeersge­leider in de Venloseste­enweg. De vijftiger raakte lichtgewon­d. Een ziekenwage­n werd opgeroepen, maar vervoer bleek uiteindeli­jk niet nodig. De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukke­n te ruimen. (ppn)

LANAKEN

Twee voertuigen botsten zaterdag om 10 uur op de Steenweg in Rekem. De hulpdienst­en rukten uit. Er vielen 3 gewonden. (ppn)

OPGLABBEEK

Roger B. (72) en Godelieve T. (69), beiden uit Opglabbeek, en Anamaria G. (29) uit HouthalenH­elchteren raakten zaterdag om 11.45 uur lichtgewon­d bij een botsing op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium