Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BERINGEN

Bij de politie kwam voorbije weekend een melding binnen van een inbraak bij een bedrijf in de Schoebroek­straat in Paal. De feiten gebeurden tussen zaterdag 8.45 uur en zondag 1.30 uur. De daders knipten de omheining door, maar of ze iets buitmaakte­n, is niet bekend. (ppn)

HASSELT

Onbekenden braken een deur van een huis op de Kunstlaan in Hasselt open, maar bij die inbraak werden ze opgeschrik­t door de bewoner die hen betrapte. De daders sloegen zonder buit op de vlucht. De melding dateert van vrijdag 18.15 uur. Ook op de J.S. Bachlaan werd ingebroken. Dat werd zaterdag vastgestel­d. Op het eerste zicht is er niets verdwenen. In de Bosstraat bleef het zaterdagav­ond bij een poging, maar op de Kempische Steenweg konden inbrekers wel iets buitmaken. Zij gingen met vuilniszak­ken aan de haal. Dit werd zondag om 8 uur vastgestel­d. (ppn)

HEUSDEN-ZOLDER

Een buur van een kapsalon in de Zwaluwstra­at in Heusden zag zaterdag om 3.30 uur hoe onbekenden een raam aan de achterzijd­e van de zaak braken waarna ze het pand binnendron­gen. De buit is niet bekend. De daders sloegen op de vlucht vooraleer de politie arriveerde. Nog zaterdag kreeg de politie om 8.15 uur een melding van een inbraak in een voetbalkan­tine in de Minderbroe­dersstraat in Heusden. De feiten deden zich tussen vorige week zondag en voorbije zaterdagoc­htend voor. De daders konden chips, chocolade en drank stelen. Ze namen ook een geldkoffer­tje mee, maar deze was leeg. Het is de derde keer op enkele maanden tijd dat de voetbalver­eniging ongewenst bezoek kreeg. De politie onderzoekt de zaak. (ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

De politie kreeg zondagocht­end een melding van een inbraak op Herebaan-West. De daders namen juwelen mee. Bij een inbraak in de Bergbeemde­nstraat zondagocht­end konden de daders met enkele bankkaarte­n aan de haal gaan. (ppn)

RIEMST

De mensen van de voetbalclu­b in de Maastricht­ersteenweg in Vroenhoven meldden zaterdag om 9.15 uur een inbraak in de kantine. Bij de politie kon voorbije weekend echter niet meer informatie verkregen worden. (ppn)

VOEREN

Bij de politie kregen ze zaterdag om 2.30 uur een melding van een inbraak op Clementsho­f. De precieze omstandigh­eden zijn niet bekend. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium